Azam tahun 2008 dah terlaksana?

Salam sejahtera, lagi tinggal dalam 2,3 hari lagi kita akan menyambut tahun baru 2009, dan juga baru beberapa jam yg lalu kita sudah pun berada dalam tahun baru hijrah 1430. Selamat Menyambut Maal Hijrah dari nasoha.com

oh ya, sepanjang tahun 2008 ini sudahkah azam anda terlaksana dan sudahkah impian anda tercapai? mungkin ada yang tersenyum sendiri dan tergelak pun ade sebab azam 2008 dah lupa dah.. Amboii, biase la time hangat tahun baru memasing pasang azam dan impian. Namun, pernahkah cuba untuk merealisasikan? Alangkah gembiranya sekiranya azam 2008 sudah terlaksana dengan sempurna.

Namun, bg diri ini ade sesuatu yang tidak bisa diungkap dengan kata-kata pujangga! . hehe.. Bercerita pasal azam dan impian memang sudah tercapai, Alhamdulillah, ku pohon kesyukuran diatas Rahmat-Nya. Apakah anda ingin mengerti  impian yang mana saya sudah kecapi dalam tahun 2008 ini? Haa..ini adalah suprise! Saya akan bg tau bila semasa Tahun baru 2009 nanti.. Tungguu…!!

Maaflah hari ini takde tips untuk dikongsikan bersama. Cuma saya nak bagi tau anda, projek terbaru saya baru je dilancarkan iaitu www.BisnesPower.com ayuh setai kami sekarang!

Bagi anda yang tidak mahu ketinggalan dengan cerita terbaru saya, jgn lupa nak gatalkan jari tu sikit je untuk subscribe disini!

Design e-Cover sendiri dengan EcoverJualan.com

Salam sejahtera semua, ada lagi berita baik untuk para newbie atau bg anda yang ingin mencipta E-Cover dengan mudah. Walaupun anda bukan seorang designer namun anda mampu mencipta E-cover bagaikan seorang pakar!

Ya, kini segalanya semakin mudah. Luvlee baru sahaja melancarkan Pakej EcoverJualan.com. Hasilnya tetap profesional dan berkualiti tinggi serta juga baanyak pilihan untuk anda. Pelbagai jenis dan macam-macam ada!

Ayuh, jangan biarkan potensi anda untuk terus berjaya dalam online business tergendala akibat anda tidak mampu mendapatkan tarikan hebat tentang produk anda. Cover yang menarik akan meningkatkan lagi hasil jualan anda.

Oh ya, saya juga pernah mencuba action script ni daripada luvlee, dan sila lihat hasilnya adalah seperti berikut:

Bagaimana? PROFESIONAL BUKAN?

Dapatkan segera disini! Anda juga boleh saksikan video promosi jualan produk ini seperti berikut;

Siap ade video promosi lagi, mesti gempak produk dia ni..Jom reramai beli ok..

Pay Per Lead ke-3 AspirasiCyber

Semenjak AspirasiCyber membayar komisen sebanyak 2 kali terhadap saya, kini muncul pula Pay Per Lead yang ke-3 olehnya. Memang tiada perasaan ragu2 lagi. Hanya promosikan secara percuma, dan setiap download kita akan dibayar, namun pengulangan IP juga diambil kira. So, anda tidak boleh sesuka hati dan download banyak kali. Jujur lah..

Kini PPL PLR Minisite telah bermula dan akan tamat pada 17 Februari 2008. Setiap download, anda akan dibayar sebanyak RM0.35 maka rebutlah peluang ini sementara stok masih ada. Untuk mendaftar PPl ini, anda dikehendaki mendownload dahulu Pakej Ini. Sila download dengan klik pada gambar diatas.

Dari segi produk yang hebat ini, saya sudah mampu membuat Minisite atau Landing Page dalam masa kurang 10 minit sahaja. File format psd untuk photoshop juga disediakan. Lihat hasilnya saya buat satu landing page DISINI

Forum KekalCantik.com dilancarkan.

forumkcSetelah kehilangan forum lubukinc.com satu ketika dulu, kini saya cuba menampilkan satu lagi forum untuk berbual dan lepak santai khas untuk pelawat setia blog nasoha.com ini. Dari Forum KekalCantik.com atau paggilan singkatnya Forum KC, dapatlah sesiapa sahaja mengiklankan produk mereka yang lebih tertumpu ke arah “Kesihatan dan Kecantikan diri”. Memang tidak dinafikan, akhir-akhir ini pelbagai macam jenis produk berada dipasaran. Dan sudah pastinya kita mahukan yang terbaikbukan? Sebab itu, di Forum KC lah, anda boleh buktikan produk anda itu ygterbaik..

Jadi, marilah kita sama-sama dapat memerihkan lagi Forum KC ini agar dapat me’rileks’kan diri dari tension atau stress mengadap PC lama-lama..

Oh ya, buat permulaan ini, Forum KC mengadakan promosi Hadiah Percuma bg 10 terawal mendapat 50 post di forum. Selamat berforum..

Bagi yang aktif, saya akan invite menjadi  “moderator” bg memajukan lagi forum ni..ehem2

Alhamdulillah, kisah sedih semalam berjaya diatasi. Artikel yang terbaik sahaja telah pulih kembali.

Blog nasoha.com dilahirkan semula

Huh..Sedih rasanya, bagaikan mati hidup semula. Tak disangka kesudahan begini. Kesudahan? Bulum lagi berakhir, genap setahun jagung dalam arena Perniagaan Online ni masih belum cukup ilmu didada. Baru-baru ini blog terlalu sesak dengan spammer dan buat keputusan untuk reinstall semula.  Namun, semangat harus terus berkobar dan bendera “oren” mesti terus dikibarkann. Bendera oren? Ya, gelombang oren kita hampir menakluki dunia tak lain dan tak bukan? VeMMA! Anda boleh lihat blog perniagaan vemma saya. Semakin hari semakin masyukk..

Nasoha.com kini diberi ‘nafas’ baru dengan wordprees edisi terkini dan juga siap ade WordPress Turbo! haha.. best mmg best. Sebab itulah sanggup kehilangan artikel sebelum ini. Dah buat backup pd mulanya, namun saiz melebihi 2MB dan tak berjaya untuk ‘restore’ semula. Apapun, artikel lama tu mmg dah lapuk dan juga kisah merapu saya. Kini blog nasoha.com akan memberikan “lebih manfaat daripada biasa!” Yo, motto terbaru blog ni. Yang mana akan memberikan segala bagai up to date dalam memberi fokus kearah “Buat Duit Online, Buat Duit dari Internet

Dikesempatan ini juga, mengucapkan setinggi terima kasih kepada semua pelawat dan pembaca setia blog ini. Nampak gayanya memang kene banyakkan post supaya tidak nampak sunyi. Bagi anda yang tidak mahu ketinggalan dengan tips terbaru dan ‘barang baik’ terbaru, jgn lupa untuk subscribe disini

Selamat Hari Natal bg yang beragama kristian! Hohoho..Merry Christmas!

Jom online bersama saya,

sign1