Servis Jual Traffik ke Web Jualan Anda, Murah!

Mungkin anda masih terkial-kial nak pasang iklan di Facebook Ads atau di Google Adwords? Atau pun mungkin anda dah rasa penat keluar kos iklan yang agak mahal di Google Adwords atau di Facebook Ads?

Atau pun, anda tak tahu menahu nak pasang memasang iklan?

Kalau tak pasang iklan, bagaimana nak dapat pelawat ke website anda? Takde pelawat datang, siapa nak jenguk apa bisnes yang anda sedang jalankan? No Prespect = No Potential Customer = CIMFIRM Takde Income!

Betul tak?

Saya ada cuba-cuba belajar teknik baru untuk mempromosikan laman web dengan teknik ________ dan hasilnya memang puas hati. Cuma, masalahnya sekarang ni pelawat taknak putus2 pulak singgah sampai dah takda benda nak dipromosikan. So, saya rasa why not buat offer letakkan iklan website anda? dan saya cuma ambil upah pemasangan saja.

Senang cerita macam ni, saya offer 1000 pelawat dari malaysia dengan bayaran RM30 saja. Senang cakap, 1 pelawat datang ke website / landing page anda, kos anda hanya 3 sen. Berbeza dengan iklan di Google Adwords yang kebiasaannya 15sen ke 70sen untuk 1 pelawat.

Mungkin servis saya ini dapat membantu untuk mereka yang baru bermula dan nak pelawat segera bertubi-tubi ke website anda.

Modus operandi:

  1. Anda perlu memastikan, ada kekosongan. Sila hantar mesej PM di FB saya (http://fb.com/nasoha)
  2. Setelah disahkan ada kekosongan, anda perlu bank in RM30.
  3. SMS kan alamat website yang ingin dipromosikan.
  4. Anda terima pelawat anggran 50-150 pelawat setiap hari sehingga jumlah 1000 pelawat.
  5. Report statistik selepas tamat campain akan diberikan kepada anda.

Pastikan website anda ada borang “opt-in” untuk menangkap maklumat data pelawat supaya anda boleh buat follow up kepada mereka.

Ada bukti ke?

Sure! mestilah ada kann.. salah seorang pelanggan saya minggu lepas, saya tunjukkan screen shoot statistik pelawat. Beliau baru pasang 1 minggu dapat lebih 500 pelawat. Baki lagi 500 pelawat akan diterima minggu ini.

Komisen Pay Per Lead + Hadiah Dari Patric Chan!

Hai, salam sejahtera 🙂

Siapa sangka, hanya luangkan masa sekitar 15 – 30 minit sudah mampu menjana side income yang pada saya cukup lumayan hanya dari rumah.

Anda mungkin sedar ketika awal tahun 2012 saya ada mempromosikan DVD The International Player iaitu produk dari Jutawan Internet Dunia, Patric Chan.

Beliau mengedarkan DVD digital ini secara PERCUMA! Dan juga beliau menjalankan sistem Pay Per Lead untuk mempromosikan produk percuma ini. Setiap 1 lead yang sah, beliau akan berikan RM1.

Jika dikira dari nilainya, hanya RM1 dan mungkin ada yang beranggapan membuang masa dan tidak berbaloi. Tetapi, siapa sangka, bermula dari RM1 menjadilah RM10, dari RM10 menjadilah pula RM100 dan seterusnya…

Patric Chan juga ada menyediakan pertandingan (contest) selama 3 hari Top 10 yang paling banyak bawa lead akan menerima hadiah tambahan dari beliau.

Dan dalam masa contest 3 hari tempoh ditetapkan, nama saya telah naik dan memintas nama-nama otai IM yang lain dan dinobatkan sebagai Runner Up keseluruhan 🙂  No.2! duduk dibelakang Pakar Ebook, saudara JaMaL. Dia nih memang otai besar. Saya cuma petai kecik jer.. 😀

Jom tengok carta pemenang:

 

Ini pulak statistik pelawat ke website yang saya promosikan:

Anda boleh lihat saya mencapai sehingga 5399 pelawat dalam masa seminggu!

Sebanyak 732 transaksi! Jumlah komisen semua adalah RM753.50 secara part time dengan kerja lebih kurang 15-30 minit.

Ini bukti CEK yang telah sampai ke rumah saya:

Ini pulak notifikasi komisen yang disahkan:

Bukan komisen sahaja saya dapat. Oleh kerana saya menjadi Top #3 dalam tempoh Pay Per Lead ini dijalankan, maka saya juga layak untuk menerima hadiah-hadiah tambahan seperti:

  • DVD Fizikal “The International Player”
  • Starbucks Card dengan kredit RM100 – memang puas lepak starbucks minum FREE je!
  • Buku Fizikal “Clicking Cash”
  • Tawaran sertai affiliate tertutup.
  • Membership 6 bulan di Ruangan Patric Chan
  • 200 Leads luar negara
  • Interview bersama Patric Chan.

Sudah 3 kali pihak Patric Chan menghantar bungkusan kurier ke rumah saya dengan memberikan hadiah dan hadiah lagi!

 

Best tak…?

Hanya sambilan dari rumah saja. Yang penting ada ILMU marketing dan promosi website secara online.

Jika anda ingin tahu, apa teknik “Gegar!” yang saya gunakan, anda bolehlah berguru secara online coching bersama saya. Saya OFFER 5 orang terawal ini PERCUMA saja dengan syarat anda membeli Buku Clicking Cash dari MPH bookstore.

Maklumat lanjut, boleh layari Special OFFER ini yang bermula 9 Mac 2012 sehingga 14 Mac 2012 sahaja! Ayuh, dapatkan segera!

Sila ke: http://pakarpromosi.com/clickingcashbook/