Dengan ini, saya memberikan secara ikhlas untuk simpanan koleksi anda semua, versi kad raya saya untuk anda! ambik la..ambik la..

Hurm, semua kawan-kawan saya di Friendster, saya sudah mengirimkan kad raya special nih. Dan juga saya letakkan link untuk buka isi kandungan kad ini. Jadi, rakan-rakan dari friendster akan terus membaca isi kandungan disini.

Assalamualaikum sahabatku sekalian. Semoga anda berada dalam keadaan sihat selalu disamping keluarga tercinta. Maaf banyak2 kerana tiada kad raya saya poskan ke alamat rumah kalian buat tahun ini. Namun, saya tetap utuskan kad raya versi digital yang mana tidak kurang rupanya seakan bentul fizikal. Maklumlah, Dunia dah Maju, Zaman dah Berubah..

Dikesempatan ini, dihari yang penuh mulia ini, ku susunkan sepuluh jari ini tanda seinfiniti kemaafan andai kata tersilap langkah dan terkasar bahasa sepanjang kita berkenalan. Halalkan makan minumku, maafkan segalanya samada zahir dan bukan zahir. Ucapan ini khas ditujukan buat semua rakan sekelas Electrical Engineering UM batch 2005,  awe, ijat, nizam, jamal, azwan, som, elden (tgu krismas) , lily, nabila, sal, fitri, shima, shida, ila, azisha, dan semua. Seterusnya kawan-kawan di Kolej Kediaman Tuanku Bahiyah UM. Tak lupa juga kawan-kawan se”PASUM” dan juga ex-SAMTH Kota Raja, Klang kelas 5F,5Ai,5Z,5R 2003, manelah korang semua menghilang entah kemana, kalo kawin, jemputlah aku..Oh ya, paling penting buat sahabat kenalan online termasuk sifu2 di dunia internet ni, dan juga kawan-kawan rapat din beramboi dan shahraduan yang sll support aku..(hehe..kasi up sikit..). last but not list, kengkawan pembaca setia blog nasoha.com

Buat akhirnya, saya ucapkan kata keramat yang cukup indah sempena 1 syawal, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Ingatan penuh Ikhlas,

Raya datangla umah leh dapat duit raye!

p/s: thanks pada luvlee yang bg action script kad raya ni..

2364 Total Views 2 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)