Salam sejahtera, lagi tinggal dalam 2,3 hari lagi kita akan menyambut tahun baru 2009, dan juga baru beberapa jam yg lalu kita sudah pun berada dalam tahun baru hijrah 1430. Selamat Menyambut Maal Hijrah dari nasoha.com

oh ya, sepanjang tahun 2008 ini sudahkah azam anda terlaksana dan sudahkah impian anda tercapai? mungkin ada yang tersenyum sendiri dan tergelak pun ade sebab azam 2008 dah lupa dah.. Amboii, biase la time hangat tahun baru memasing pasang azam dan impian. Namun, pernahkah cuba untuk merealisasikan? Alangkah gembiranya sekiranya azam 2008 sudah terlaksana dengan sempurna.

Namun, bg diri ini ade sesuatu yang tidak bisa diungkap dengan kata-kata pujangga! . hehe.. Bercerita pasal azam dan impian memang sudah tercapai, Alhamdulillah, ku pohon kesyukuran diatas Rahmat-Nya. Apakah anda ingin mengerti¬† impian yang mana saya sudah kecapi dalam tahun 2008 ini? Haa..ini adalah suprise! Saya akan bg tau bila semasa Tahun baru 2009 nanti.. Tungguu…!!

Maaflah hari ini takde tips untuk dikongsikan bersama. Cuma saya nak bagi tau anda, projek terbaru saya baru je dilancarkan iaitu www.BisnesPower.com ayuh setai kami sekarang!

Bagi anda yang tidak mahu ketinggalan dengan cerita terbaru saya, jgn lupa nak gatalkan jari tu sikit je untuk subscribe disini!

3254 Total Views 4 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)