Salam sejahtera semua pembaca..

Memang lama saya tak tumpukan mengupdate blog nih..Maklumlah tgh sibuk dengan Exam.. Paper semua killer tu.. Alhamdulillah, baru je selesai paper terakhir tengah hari tadi. Paper ape? huhu.. nak kena bg tau jugak ke? err.. nama subjek “Pemproses Mikro dan Isyarat Lanjutan” hehe.. Memang tak boleh jawab dah, punya la struggle studi past years questions, tapi kuar soalan lain daa… Takpe2 kita lupakan terus. Lepas je abis exam, terus nak update blog ni.. :)

Post kali ini saya ingin memberi tahu anda semua tentang bayaran program Pay Per Lead Rahsia Trafik Video Marketing. Ingat tak dulu saya ada promosi PPL nih? Dan kini apa yang dijanjikan telah pun saya terima. Saya dimaklumkan, Kempen PPL ni dah tamat seperti tercatat dalam blog Aspirasi Cyber. Alhamdulillah saya berjaya mendapat sebanyak 48 leads dan menduduki tempat ke-6 betul2 atas titan dan bukti seperti berikut:

Atau sekiranya anda ingin melihat senarai penuh pembayaran, sila terus pergi ke blog Aspirasi Cyber.

Pada saya, Program Pay Per Lead masih lagi relevan untuk semua yang ingin mencari duit tambahan. Walaupun tak banyak, namun niali yang saya terima ini bolehla lepas makan KFC atau McD atau pon yang saya suka Big Apple Donuts (kotak besar) hehe :) . Lagipun, bukanlah terlalu banyak masa untuk promote PPl ni, just hantar ke mailing list dan juga letak banner promosi di blog kita. Agak mudah la jugak. Saya difahamkan Aspirasi Cyber akan melancarkan lagi satu Pay Per Lead beliau. Dengar-dengar antara harga yang termahal buat PPL di Malaysia. Nantikan post saya akan datang.

Pastikan anda tidak lewat membaca post saya yang terkini. Oleh itu, jangan lupa “subscribe di sini”

Salam Pay Per Lead :)

1972 Total Views 2 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)