Salam sejahtera anda semua! Hari ini saya ada berita baik kepada anda. Saya ingin menjual barang hot yang baru masuk ke Malaysia ni iaitu Blackberry Storm 9500 pada harga yang cukup murah. Untuk pengetahuan anda juga, saya dah pakai 1 unit Blackberry Storm ni, dan memandangkan ada stok lebih, nak jualkan dengan murah kepada pembaca setia blog saya..

Tahukah anda apa itu Blackberry Storm?

Anda boleh terus baca spesifikasi di link berkut:

http://na.blackberry.com/eng/devices/blackberrystorm/storm_specifications.jsp

http://bisnespower.com/images/blackberry-storm-1.jpg

http://bisnespower.com/images/blackberry-storm-touch-screen.jpg

Apa yang bestnya pada saya, kini di Malaysia sudah boleh subscribe pakej Blackberry Maxis atau Blackberry Celcom. Macam saya gunakan pakej Celcom unlimited data usage 3G. So, bayaran bulan adalah RM98 (Blackberry) + RM50 (postpaid) = RM148 sebulan. Kira okla kan? Boleh melayari website 24jam, push email inbox, emel masuk macam SMS je. Ade GPS, leh tgk YouTube.. dan celcom juga siap sediakan application tambahan seperti YM, Gmail, Flickr, Facebook, MySpace dan banyak lagi.. Puas hati la saya katekan..

So apa yang saya akan jual?

  • Satu set Balckberry Storm 9500 (vodafone) unlock version (FULL SET)
  • Warranty 12 bulan.
  • PERCUMA buku “The Ultimate Blackberry Guide” (RM35) SEPERTI BERIKUT:

http://bisnespower.com/images/ultimate-blackberry-guide.jpg

HARGA OFFER SAYA HANYA RM1999. (HARGA PASARAN RM2480)

Rebut segera sementara stok masih ada!!

Sekiranya berminat boleh booking pd ruangan komen ok..

p/s: harga boleh nego jika anda kawan2 saya :D

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me
868 Total Views 4 Views Today

Incoming search terms keywords:

  • blackberry yg nk di jual (2)
  • black berry BB stom dan harga di Malaysia (1)
  • Storm untuk Di jual (1)
  • harga poncel lead di malaysia1 (1)
  • harga pasaran malaysia bb 9500 (1)
  • harga hp bb 9500 di malaysia (1)
  • harga blackberry storm 9530 di malaysia (1)
  • harga blackberry storm (1)
  • harga blackberry 9530 di malaysia (1)
  • Harga Blackberry 9500 di Malaysia (1)
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............