Ni khas untuk dewasa sahaja! Anda yang belum baligh, boleh pegi jauh2 ok, 😀

Oppss! Tajuk tu agak bahaya sikit, dan juga kene faham buat duit dengan seks ni, bukannya buat duit dengan hubungn seks. Lain maksud tu. Memang sejak akhir-akhir ini, Usahawan Internet Tempatan semakin berani dengan menerbitkan pelbagai jenis panduan ebook seks secara terbuka. Cumanya, kita kene melihat aspek ini secara matang dan secara jujur panduan sebegini memang perlu ada pada masa sekarang. Bagi yang tidak punyai masa untuk menghadiri Bengkel Kaunseling Keluarga dan Seksual memang patutla memiliki panduan ebook sebegini.

Saya pernah mengambil subjek Kesihatan Seksual bagi kursus luar fakulti di Fakulti Perubatan. Dan banyak yang dapat menyedarkan saya tentang permasalahan berkenaan seksual ni. Benda yang orang kata remeh ini sebenarnya yang boleh meruntuhkan rumah tangga. Memang tidak dinafikan lebih 70% isteri tidak mencapai tahap kepuasan optimum bila bersama. Ha, ni bukan saya nak kata, tapi biarkan keratan akhbar yang mengatakan, ( keratan akhbar Kosmo 25 Feb 2009)

Jadi, memperkenalkan kepada anda!

Saya cuma nak mengulas dan memberikan pandangan peribadi tentang panduan ebook diranjang ni. Pada mulanya memang saya rasa agak terkejut, dan tak sangka benda sebegini rupa terdapat dipasaran. Apa yang membimbangkan saya adalah, takut-takut anak muda yang mempelajari ‘ilmu’ dari panduan ini akan dipraktikkan secara tidak sah. Hohoho..bahaya tu. Namun, niat asal penulis bukan ke situ dan saya yakin adalah demi untuk menjaga keharmonian alam rumah tangga. 😀

Oh ya, ebook ini cukup memuaskan hati saya dan sesiapa yang memilikinya pasti akan rasa teruja dengan ilmu dan ‘pengalaman’ dari penulis sendiri. Bukan sahaja teknik lengkap beserta ilustrasi bergambar disertakan malah juga terdapat banyak maklumat asas yang selama ini tak tercapai dek akal kita. Sebagai contoh, seorang wanita yang melakukan masturbasi adalah bukan kerana terangsang melihat lelaki gagah perkasa, tapi adalah kerana…….(nak tau apa, kene beli la). Siap ade laagi bonus tambahan iaitu:

Dan satu lagi antara faktor yang penting, panduan ini mengajar kita dan menekankan konsep yang sah disisi agama. Bukan main belasah je! Kita hidup ni kene la ikut peraturan dan pelembagaan macam perlembagaan tubuh negeri Perak. Penulis juga ada sertakan sekali tips untuk menjaga ‘aset’ diri agar kekal aktif dan subur sepanjang masa.

Kepada bakal pengantin juga, ada satu slot khas untuk panduan posisi yang paling sesuai untuk malam pertama! Jangan main hentam je! kene ikut step by step la.. Tunaikan tanggungjawab anda sebagai seorang suami dan isteri yang bertimbang rasa terhadap pasangan anda! Jadi dapatkan segera panduan ini dengan klik banner dibawah:

Kembali kepada tajuk asal saya iaitu buat duit dengan seks ni, maksud saya adalah kita menjadi ejen dan wakil jualan (affiliate) bg pihak diranjang.com dan saya sendiri telah memdapat komisen hasil mendapat jualan hanya dengan letakkan banner di blog saya. Siapa sangka orang datang blog, klik banner dan terus beli.. hehe..

Renung-renungkan dan selamat beramal (^_^)

6860 Total Views 4 Views Today

Incoming search terms keywords:

  • seks vtmmma (68)
  • buat duit income dengan jualan produk seks (1)
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)