Duit Dari Internet

Tutorial: Cara Keluarkan Duit dari Says!

Tak terfikir pun nak buat entry pasal Says ni. Sebabnya, dah lama dah tahu pasal Says ni memang boleh buat duit.. Masa zaman jahiliah dulu konon-kononnya apa barang buat duit promote iklan says yang bayar kita cuma 20sen setiap unik visits..! haha.. itu dulu ler… time rasa 20sen tu macam takde nilainya sangat!

Tapi kita lupa sebenarnya, dari 20sen tu kalau kumpul2 jadi la 20 ringgit kan? dari 20 ringgit tu lah kita gandakan 5 kali dapat 100 ringgit kan? bila cukup RM100 bonus di Says ni, maka barulah button “Cash Out” akan muncul di kanan dashboard Says anda.. lihat contoh saya punya:

 

Wahh.. ini suka-suka je main Says dapat RM135! lepas lah bayar bil Streamyx. Sedangkan main Says ni cuma 2 atau 3 kali je dalam seminggu. Dan setiap kali login blast campaign Says tak sampai pun 10minit. Bila buat kira-kira, seminggu baru 30minit je layan Says, dan sebulan total 2 Jam saja. Tapi hasilnya dapat RM135 untuk 2 Jam! pada saya ianya memang berbaloi lah..

Memang tak boleh jadi jutawan pun dengan Says ni, tak kaya pun! tapi, boleh lah sambil2 layan FB, Youtube dan lain2, lepas lah bil internet sebulan! kalau rajin lagi, boleh income 2 atau 3 kali ganda..

 

Ok,. saya just nak kongsi je cara “cast out”  duit dari Says ni. Mula-mula just klik button “cash out now” macam dalam gambar diatas tadi. Then, akan keluar borang akaun bank, isikan dengan lengkap

 

Dah siap isi semua, terus tekan button biru “Cashout My Earnings!”.

Sekali keluar error dah… huhu.. rupanya tak boleh keluarkan duit sen-sen.

So, kena key in amount yang genap ya! macam saya key in RM134 saja tak perlu ada sen dibelakang. dan kemudian klik saja “Comfirm”

 

Bila dah selesai semua, nanti kat dashboard akan tulis status cash out bonus kita. Dia pending dulu..

dan selepas itu, dalam beberapa minit, akan dapat email dari pihak Says. Sekali baca email dia, fuhh! lama jugak kena tunggu… adalah dalam 2@3 minggu baru dia bank in.. huhu

 

Thanks Aqila sebab sudi bagi email kat sy! hehe… Bagi yang masih belum ada akaun Says, bolehlah daftar disini. Ini bukan bisnes, tapi suka-suka dan salah satu dari cara buat duit di internet. AWAS! takde modal pun untuk join walaupun 1 sen!

Incoming search terms keywords:

  • cara keluarkan duit asb (73)
  • keluarkan duit asb (27)
  • cara keluar duit asb (23)
  • cara mengeluarkan duit asb (20)
  • keluar duit asb (20)
  • borang keluar duit asb (19)
  • cara nak keluarkan duit asb (14)
  • cara keluarkan dividen asb (12)
  • cara mengeluarkan dividen asb (2)
  • cara nak bank in duit yang ada sen dibelakang (1)

Dah Dapat Customer pertama sewa Chocolate Fountain…

Last week ada buat post di fb SuperCun Wedding utk offer sewakan Chcolate Fountain.. dan hari ni dh ada org sewa utk pakai this week.

Alhamdilillah… best pulak buat sewa barang..

Tau ke apa itu Chocolate Fountain? lihat gambar ni:

image

Anda pun nk sewa? Cuma RM80 je utk 1 week. Boleh terus contact SuperCun Wedding di blog SuperCun Candy

See u again!

Incoming search terms keywords:

  • sewa chocolate fountain murah (65)
  • coklat fountain murah (56)
  • sewa coklat fountain murah (49)
  • sewa chocolate fountain (27)
  • sewa coklat fountain (20)
  • coklat fountain sewa (18)
  • chocolate fountain murah (14)
  • sewa mesin coklat fountain murah (2)
  • coklat fount (1)

Komisen Pay Per Lead + Hadiah Dari Patric Chan!

Hai, salam sejahtera 🙂

Siapa sangka, hanya luangkan masa sekitar 15 – 30 minit sudah mampu menjana side income yang pada saya cukup lumayan hanya dari rumah.

Anda mungkin sedar ketika awal tahun 2012 saya ada mempromosikan DVD The International Player iaitu produk dari Jutawan Internet Dunia, Patric Chan.

Beliau mengedarkan DVD digital ini secara PERCUMA! Dan juga beliau menjalankan sistem Pay Per Lead untuk mempromosikan produk percuma ini. Setiap 1 lead yang sah, beliau akan berikan RM1.

Jika dikira dari nilainya, hanya RM1 dan mungkin ada yang beranggapan membuang masa dan tidak berbaloi. Tetapi, siapa sangka, bermula dari RM1 menjadilah RM10, dari RM10 menjadilah pula RM100 dan seterusnya…

Patric Chan juga ada menyediakan pertandingan (contest) selama 3 hari Top 10 yang paling banyak bawa lead akan menerima hadiah tambahan dari beliau.

Dan dalam masa contest 3 hari tempoh ditetapkan, nama saya telah naik dan memintas nama-nama otai IM yang lain dan dinobatkan sebagai Runner Up keseluruhan 🙂  No.2! duduk dibelakang Pakar Ebook, saudara JaMaL. Dia nih memang otai besar. Saya cuma petai kecik jer.. 😀

Jom tengok carta pemenang:

 

Ini pulak statistik pelawat ke website yang saya promosikan:

Anda boleh lihat saya mencapai sehingga 5399 pelawat dalam masa seminggu!

Sebanyak 732 transaksi! Jumlah komisen semua adalah RM753.50 secara part time dengan kerja lebih kurang 15-30 minit.

Ini bukti CEK yang telah sampai ke rumah saya:

Ini pulak notifikasi komisen yang disahkan:

Bukan komisen sahaja saya dapat. Oleh kerana saya menjadi Top #3 dalam tempoh Pay Per Lead ini dijalankan, maka saya juga layak untuk menerima hadiah-hadiah tambahan seperti:

  • DVD Fizikal “The International Player”
  • Starbucks Card dengan kredit RM100 – memang puas lepak starbucks minum FREE je!
  • Buku Fizikal “Clicking Cash”
  • Tawaran sertai affiliate tertutup.
  • Membership 6 bulan di Ruangan Patric Chan
  • 200 Leads luar negara
  • Interview bersama Patric Chan.

Sudah 3 kali pihak Patric Chan menghantar bungkusan kurier ke rumah saya dengan memberikan hadiah dan hadiah lagi!

 

Best tak…?

Hanya sambilan dari rumah saja. Yang penting ada ILMU marketing dan promosi website secara online.

Jika anda ingin tahu, apa teknik “Gegar!” yang saya gunakan, anda bolehlah berguru secara online coching bersama saya. Saya OFFER 5 orang terawal ini PERCUMA saja dengan syarat anda membeli Buku Clicking Cash dari MPH bookstore.

Maklumat lanjut, boleh layari Special OFFER ini yang bermula 9 Mac 2012 sehingga 14 Mac 2012 sahaja! Ayuh, dapatkan segera!

Sila ke: http://pakarpromosi.com/clickingcashbook/

Fahamkan Lesen Produk Digital – RR, MRR dan PLR.

Bila bercerita tentang perniagaan internet, antara jualan yang paling menguntungkan adalah produk digital. Produk digital bukannya dalam bentuk fizikal dan mudah dihantar hanya melalui email. Salah satu produk digital yang popular adalah dalam bentuk e-book atau e-buku.

Kebiasaannya ebook dijual dalam format “pdf”. Dengan format ini membolehkan penjual ebook mengaut keuntungan 100% tanpa sebarang kos ‘bahan mentah’ setiap kali stok dijual. Yang bestnya, produk ini tidak perlukan stok kerana ianya unlimited (digital copy). Cumanya, ketika permulaan, ada juga kos yang diperlukan seperti upah design landing page, hosting & domain, install affiliate sistem, upah editor, dan sebagainya.

Walaupun produk digital ini boleh di ‘copy’ sebanyak yang mungkin, tetapi kita sebagai pembeli tetap tidak boleh mengedarkan kepada orang lain atau menjualkannya semula kepada orang lain. Ianya melanggar hak etika dalam perniagaan internet kerana tidak menghormati usaha seseorang penulis ebook tersebut.

Namun, sesetengah produk digital, ada ditawarkan lesen khas untuk membolehkan pembeli menjualkannya semula dan lesen ini dinamakan Resell Right (RR), Master Resell Right (MRR) dan Private Label Right (PLR).

Jom kita lihat perbezaan antara 3 lesen hak jualan semula ini.

1) Lesen Resell Right (RR).

Lesen ini membenarkan anda menjual semula produk digital dan segala keuntungan 100% adalah milik anda. Anda tidak perlu membayar dividen kepada penulis ebook ini walaupun jualan anda sangat-sangat laris. Tetapi, anda tidak dibenarkan untuk mengubahsuai kandungan ebook tersebut DAN pelanggan anda tidak boleh menjual semula produk tersebut.

2) Master Resell Right (MRR).

Lesen ini adalah lebih advance dari lesen RR. Ianya sama seperti lesen RR dan yang membezakannya adalah pelanggan anda dibernarkan untuk menjual semula. Ini bermaksud, anda dibenarkan menjual lesen RR kepada pelanggan anda pula.

3) Private Label Right (PLR).

Ini adalah lesen yang paling advance! Produk  PLR boleh dijual semula dan yang paling advance ialah anda dibenarkan mengubahsuai produk ini dan meletakkan nama anda sebagai penciptanya. Ini menjadikan produk PLR seolah – olah ciptaan anda yang asli, walaupun anda langsung tak pernah menciptanya!

 

Lesen sebegini amat penting dan selalunya susah kita nak cari untuk pasaran malaysia (bahasa melayu). Ianya memudahkan kerja anda tanpa mencipta produk sendiri, tanpa mencipta/design web jualan, anda sudah terus menjualkannya dan 100% keuntungan milik anda..

Mudah bukan..?

Incoming search terms keywords:

  • beza ebook plr dan ebook mrr (2)

Rahsia Kekayaan Dengan EMAS

Link Utama: http://nasoha.com/index.php/rahsia-kekayaan-dengan-emas/

=========================================================

Salam Sejahtera,

Sedikit tips untuk anda pembaca setia saya iaitu bagaimana nak atasi masalah kebocoran wang. Jika anda sering mengalami kerugian demi kerugian dalam perniagaan atau bisnes, samada bisnes konvensional, bisnes MLM atau bisnes internet, maka anda sepatutnya tahu untuk mengatasi masalah anda.

Adakah anda merasakan pendapatan anda lumayan, namun wang yang keluar juga ‘lumayan’? Dapat banyak sumber pendapatan dan lagi banyak pendapatan anda dapat lagi banyak masalah kebocoran WANG? Maka, anda menghadapi masalah dalam menguruskan wang atau kata lain, “kebocoran wang”.

Saya juga seperti anda satu ketika dulu sedang saya ingin meningkat naik dalam perniagaan. Memang tak dinafikan saya mengalami masalah yang agak kritikal dalam pengurusan wang. Kita kene bijak menjaga wang kita agar tidak hilang entah kemana. Maklumlah, diri kita seakan terkejut menerima wang yang agak banyak sedangkan kita belum ada pengalaman yang bijak untuk menguruskannya. Klik Sini Untuk Baca Selajutnya