Duit Dari Internet

Buat Duit Dengan Celcom Secara Online

HANDPHONE LG PERCUMA!

Salam sejahtera wahai pembaca sekalian.. 🙂

Seban hari revolusi perniagaan melalui internet semakin menjadi-jadi. Dan kalau dahulunya, kita sering melihat anak-anak muda pakai baju biru celcom untuk mencari pelanggan supaya subscribe pelan celcom postpaid. Walaupun penat mencari pelanggan, namun pendapatan mmg lumayan.

Kini, apa yang menariknya, kita sudah boleh subscribe celcom hanya dengan online sahaja! kita hanya  menjadi sebagai introducer kepada pelanggan dan bakal menikmati bonus berterusan dari celcom selagi pelanggan yang daftar di WEB ID kita melanggan celcom postpaid. Menarik bukan? Klik sini untuk lawat ke web id saya. Dan jangan lupa untuk berdaftar secara percuma dahulu kerana selepas daftar, baru anda boleh login, dan boleh lihat lagi banyak menu untuk explore dan fahamkan. Sangat mudah. Banner untuk website anda juga telah disiapkan.

Bagaimana kita nak promosikan? anda hanya perlu promote link banner anda seperti berikut:





Button dan banner promosi ini ada boleh dapatkan selepas anda daftar.

Oh ya, buat masa ni memang ada promosi yang best! HANDPHONE LG PERCUMA JIKA ANDA SUBSCRIBE PELAN CELCOM EXECUTIVE 50. Ya, memang PERCUMA HANDPHONE! Lepas itu, anda juga boleh membuat duit 😀

Best bukan buat duit bersama celcom?

Jangan tunggu lama-lama, just daftar sekarang, sementara peluang ini masih baru lagi..

Jom Daftar Sekarang!

Incoming search terms keywords:

  • buat duit dengan handphone (44)
  • buat duit dengan celcom (21)
  • buat duit melalui handphone (11)
  • cara buat duit dengan handphone (3)
  • buat duit online (2)
  • bangsat la Celcom (1)
  • cara buat duit guna celcom (1)
  • cara buat duit melalui telefon (1)
  • duit internet (1)

Pendapatan Google Adsense : RM20k

😀 senyum sikit..!!

wahh!! tajuk ni gempak gilerrrr.. mmg gempak ke? Semalam time tgh nak ambik ‘gaji’ tetap adsense bg bulan Febuari tetiba teringin nak tgk jumlah keseluruhan semenjak terjebak dengan Google Adsense. Gaji semalam genaplah 19 bulan berturut-turut saya menerima pendapatan pasif ini tanpa ‘miss’ walau sebulan. Syukur, Alhamdulillah.. Maksudnya dah 19 kali la saya menerima duit dari google.. best3x!!

Tringat sebenarnya 2 tahun dahulu ( Febuari 2007) ketika tu pertama kalinya nak mempercayai buat duit dengan internet ni. Dan pada waktu itu terjumpe Google Adsense. Memang ramai otai ketika itu yang gempak dengan income adsense. Saya bermula dengan ‘zero’ dan pendapatan pertama saya adalah $0.69 jer.. kemudian next month dapat $0.02 jer..! Disebabkan tak putus asa, setelah 5 bulan aktif untuk adsense barulah merasa pendapatan pertama, masa tu google hantar Cek ke rumah saya. 5 Bulan baru mula menjana hasil pertama, terseksa bukan?? Ramai rakan saya yang nak mulakan google adsense ni, baru try sebulan dua je dah give up.. soh sabar sikit je tak nak. Tapi buat ape nak kisah, pendapatan saya tetap tak terjejas.

Berikut adalah screenshot Google Adsense saya bg tempoh 19 bulan : (klik pd gmbar untuk jelas)

Jadi, secara keseluruhannya selama 19 bulan ni, saya dah menjana sebanyak USD6170.13 ~ RM20k wahh banyak tuu, kalo dapat income mcm ni setiap bulan kan best.. Tapi takpe, untuk setahun setengah ni dengan RM20k yg telah saya dapat dan saya pun tak tahu kemana tah duit tu pergi…boros sgt la.. 🙁

Sebenarnya dah hampir 4 bulan saya tak pernah update blog-blog adsense saya. Namun income terus terjana secara automatik! hehe, dapat duit goyang kaki je. Hujung bulan hanya perlu login di google adsense dan ambik MTCN number untuk western union..best tak kerja mcm ni? Tapi anda tak tau bagaimana peritnya bermula dulu… terkontang kanting tau..

Walaupun tak la sehebat otai-otai IM yg lain, namun, cukupla dengan sekitar RM800 setiap bulan berterusan hanya dengan goyang kaki!! 😀

Tawaran Hebat!! Ade sesiapa nak jadi anak murid saya dalam Google Adsense? haha…ayat poyo gilerrr..

Incoming search terms keywords:

  • nasoha com buat duit guna google adsene (3)
  • buat duit dengan google adwords (2)
  • pendapatan dengan google adsense (1)

Selamat Tahun Baru 2009, Azam Baru VS Azam Lama

Alhamdulillah, hari ini merupakan hari pertama dalam tahun baru 2009. Dan malam tadi buat pertama kalinnya dalam tempoh 5 tahun saya tinggal di KL saya menyaksikan bunga api betul2 atas kepala. Saya menyaksikan di Upper Roof One Utama Shopping Complex Damansara Utama (bahagian atas bumbung tu). Wahh, gerun ade kagum pun ade. Bercampur baur. Mane taknya, percikan cukup jelas dan betul2 mencurah2 atas kepala saya. Suasana bingit dan hiruk pikuk pun ade jugak disulami deringan “alarm” kereta2 di parking kereta akibat terkejut dengar bunyi bunga api tuh. Huh, selain tu juga, ramai memekik2 tanda gembira. Di bahagian jalan utama pula, kelihatan kereta sesak jem teruk kerana ramai berhenti untuk saksikan malam gemilang itu. Yang tak faham bahasa, sentiasa membunyikan hon mereka. Dia ingat dia sorg je ade bunyi hon. Aku pon ade laaa!! Itu sahaja laporan dari OU.

erm, jadi kesempatan ini, saya tidak lupa untuk mengucapkan Selamat tahun baru 2009! Semoga tahun ini lebih baik daripada sebelumnya. Oh ya, Apa azam anda semua tahun ni? Leh kongsikan bersama? Erm, apabila Azam 2008 sudah tercapai, kini Azam 2009 memulakan ceritanya. Ya, terus terlintas dihati ingin memasang impian supaya menjadi usahawan internet yang terus berjaya 2 kali ganda dari tahun sebelumnya. Dan yang penting azam untuk berjimat cermat nak kukuhkan kewangan memandangkan ekonomi malaysia yang tak menentu. Saya teringin untuk menjadi seorang pelajar yang sudah mempunyai syarikat yang kukuh.. hoho.. Bagaimana pula azam 2009?

Mesti anda ternanti-nanti apakah azam 2008 yang telah saya sempurnakan? Ehem, suprise..sebagai seorang pelajar yang memulakan karier sebagai IM dan sejak setahun yang lalu, mmg saya terus pasang impian untuk memilki kereta sendiri. Alhamdulillah, walaupun kecik je kete saya nih, namun, cukup la sekadar yang termampu iaitu The New MyVi SE putih melepak..haha. So sedikit review kenapa saya suka sgt kete nih, jom kita layan mengikut gambar-gambar bini kesayangan ni seperti berikut:

myvi1

Gambar front view, New stylish grille, hood and front bumper with fog lamp design. Headlamp with black painted finishing. hehe, suka2.. Ni gambar kat depan umah sewa saya di Pantai Hillpark, Phase 2. Nak tgk gambar lagi?? Klik Sini Untuk Baca Selajutnya

Pay Per Lead datang Lagi

Hohoho..selamat hari-hari semua..

Straight to the point lah..tanak mengarut2.. nanti ade orang ‘panas’ lak..hehe. Aspirasi Cyber sekali lagi telah melancarkan satu Program Pay Per Lead Landing Page & Grafik beserta MRR secara percuma!

Antara kandungannya ialah sistem Landing Page, Surat Jualan, Grafik dan E-cover yang menarik berserta Master Resale Rights & seterusnya menjimatkan masa membina sesebuah Minisite dan Landing Page.

Jangan lupa untuk download pakej PERCUMA ini dengan klik sini.

=============================================

Sebarkan Pakej MRR ini kepada rakan-rakan anda dan mula menjana wang! setiap yang download dari link referal anda akan dibayar sebanyak RM1.00 antara program PPL yang termahal di Malaysia! Biasa orang bagi 25sen je tak pun paling mahal 50 sen..

Anda boleh terus mendaftar di link ini. Tapi sebelum daftar tu, pastikan anda download dulu Pakej Hebat ini secara percuma di sini. Benda orang bagi free, so kita kena cepat-cepatla amik.. kalau tak orang kebas susah gak nanti.

Sekian,

p/s: mahukan exchange link? sila email ke putera@nasoha.com

Bayaran PPL Rahsia Trafik Video Marketing

Salam sejahtera semua pembaca..

Memang lama saya tak tumpukan mengupdate blog nih..Maklumlah tgh sibuk dengan Exam.. Paper semua killer tu.. Alhamdulillah, baru je selesai paper terakhir tengah hari tadi. Paper ape? huhu.. nak kena bg tau jugak ke? err.. nama subjek “Pemproses Mikro dan Isyarat Lanjutan” hehe.. Memang tak boleh jawab dah, punya la struggle studi past years questions, tapi kuar soalan lain daa… Takpe2 kita lupakan terus. Lepas je abis exam, terus nak update blog ni.. :)

Post kali ini saya ingin memberi tahu anda semua tentang bayaran program Pay Per Lead Rahsia Trafik Video Marketing. Ingat tak dulu saya ada promosi PPL nih? Dan kini apa yang dijanjikan telah pun saya terima. Saya dimaklumkan, Kempen PPL ni dah tamat seperti tercatat dalam blog Aspirasi Cyber. Alhamdulillah saya berjaya mendapat sebanyak 48 leads dan menduduki tempat ke-6 betul2 atas titan dan bukti seperti berikut:

Atau sekiranya anda ingin melihat senarai penuh pembayaran, sila terus pergi ke blog Aspirasi Cyber.

Pada saya, Program Pay Per Lead masih lagi relevan untuk semua yang ingin mencari duit tambahan. Walaupun tak banyak, namun niali yang saya terima ini bolehla lepas makan KFC atau McD atau pon yang saya suka Big Apple Donuts (kotak besar) hehe :) . Lagipun, bukanlah terlalu banyak masa untuk promote PPl ni, just hantar ke mailing list dan juga letak banner promosi di blog kita. Agak mudah la jugak. Saya difahamkan Aspirasi Cyber akan melancarkan lagi satu Pay Per Lead beliau. Dengar-dengar antara harga yang termahal buat PPL di Malaysia. Nantikan post saya akan datang.

Pastikan anda tidak lewat membaca post saya yang terkini. Oleh itu, jangan lupa “subscribe di sini”

Salam Pay Per Lead :)