Status Updates

Status Update Via Mobile Phone

Dah Dapat Customer pertama sewa Chocolate Fountain…

Last week ada buat post di fb SuperCun Wedding utk offer sewakan Chcolate Fountain.. dan hari ni dh ada org sewa utk pakai this week.

Alhamdilillah… best pulak buat sewa barang..

Tau ke apa itu Chocolate Fountain? lihat gambar ni:

image

Anda pun nk sewa? Cuma RM80 je utk 1 week. Boleh terus contact SuperCun Wedding di blog SuperCun Candy

See u again!

Incoming search terms keywords:

  • sewa chocolate fountain murah (65)
  • coklat fountain murah (56)
  • sewa coklat fountain murah (49)
  • sewa chocolate fountain (27)
  • sewa coklat fountain (20)
  • coklat fountain sewa (18)
  • chocolate fountain murah (14)
  • sewa mesin coklat fountain murah (2)
  • coklat fount (1)

The Apprentice – Misi Pencarian Super Leader

Anda mencari-cari Perniagaan MLM yang hebat? Perniagaan Internet? Atau mencari sesuatu produk kesihatan yang tahap anti-oksidan tertinggi di dunia?

Anda berada di blog yang betul!

JOM SERTAI VEMMA BERSAMA SAYA!

Kelebihan sertai The Apprentice – Misi Pencarian Super Leader

  • Bimbingan secara terus online (YM, skype, Google Talk)
  • Offline Personal Coaching di mana-mana terdekat. (one-on-one)
  • Internet marketing tools diberikan percuma!
  • Website dan Landing Page diberikan.
  • E-book percuma.
  • Team Support dari VSomebody Consultant.
  • VIP member untuk www.KuliahJutawan.com
  • Event support dari saya.
  • Free newsletter dan penggunaan autoresponder percuma.

Saya sendiri yang akan membimbing anda, tak kisah dimana anda berada (dalam Malaysia), saya akan memberikan input dan didikan untuk berjaya di vemma. Ooppsss! Ianya terhad.. dan ada sesi kelayakan..

Syarat Utama Untuk Sertai “The Apprentice – Misi Pencarian Super Leader”:

  • Minat dengan perniagaan MLM.
  • Lelaki/Perempuan berusia 20 – 45 tahun.
  • Memilki broadband dan laptop sendiri.
  • Luangan masa untuk online selama 3 jam setiap hari.
  • Modal minima RM6k (temasuk sistem, produk, iklan, web, autoresponder, design, SMS)
  • Sanggup untuk belajar dan tidak putus asa.
  • Sekiranya ada pengalaman dalam MLM, Insurans, amat2 dialu-alukan.

“Kalau anda pernah sertai mana-mana MLM, saya akan tunjukkan kepada anda hanya dengan vemma, boleh mendapat RM20k seawal 6 Minggu penglibatan anda! Jika anda mengikuti step-by-step yang diberikan..”

Klik Sini Untuk Baca Selajutnya

Buat Duit Dengan Seks.

Ni khas untuk dewasa sahaja! Anda yang belum baligh, boleh pegi jauh2 ok, 😀

Oppss! Tajuk tu agak bahaya sikit, dan juga kene faham buat duit dengan seks ni, bukannya buat duit dengan hubungn seks. Lain maksud tu. Memang sejak akhir-akhir ini, Usahawan Internet Tempatan semakin berani dengan menerbitkan pelbagai jenis panduan ebook seks secara terbuka. Cumanya, kita kene melihat aspek ini secara matang dan secara jujur panduan sebegini memang perlu ada pada masa sekarang. Bagi yang tidak punyai masa untuk menghadiri Bengkel Kaunseling Keluarga dan Seksual memang patutla memiliki panduan ebook sebegini.

Saya pernah mengambil subjek Kesihatan Seksual bagi kursus luar fakulti di Fakulti Perubatan. Dan banyak yang dapat menyedarkan saya tentang permasalahan berkenaan seksual ni. Benda yang orang kata remeh ini sebenarnya yang boleh meruntuhkan rumah tangga. Memang tidak dinafikan lebih 70% isteri tidak mencapai tahap kepuasan optimum bila bersama. Ha, ni bukan saya nak kata, tapi biarkan keratan akhbar yang mengatakan, ( keratan akhbar Kosmo 25 Feb 2009)

Jadi, memperkenalkan kepada anda!

Saya cuma nak mengulas dan memberikan pandangan peribadi tentang panduan ebook diranjang ni. Pada mulanya memang saya rasa agak terkejut, dan tak sangka benda sebegini rupa terdapat dipasaran. Apa yang membimbangkan saya adalah, takut-takut anak muda yang mempelajari ‘ilmu’ dari panduan ini akan dipraktikkan secara tidak sah. Hohoho..bahaya tu. Namun, niat asal penulis bukan ke situ dan saya yakin adalah demi untuk menjaga keharmonian alam rumah tangga. 😀

Oh ya, ebook ini cukup memuaskan hati saya dan sesiapa yang memilikinya pasti akan rasa teruja dengan ilmu dan ‘pengalaman’ dari penulis sendiri. Bukan sahaja teknik lengkap beserta ilustrasi bergambar disertakan malah juga terdapat banyak maklumat asas yang selama ini tak tercapai dek akal kita. Sebagai contoh, seorang wanita yang melakukan masturbasi adalah bukan kerana terangsang melihat lelaki gagah perkasa, tapi adalah kerana…….(nak tau apa, kene beli la). Siap ade laagi bonus tambahan iaitu:

Dan satu lagi antara faktor yang penting, panduan ini mengajar kita dan menekankan konsep yang sah disisi agama. Bukan main belasah je! Kita hidup ni kene la ikut peraturan dan pelembagaan macam perlembagaan tubuh negeri Perak. Penulis juga ada sertakan sekali tips untuk menjaga ‘aset’ diri agar kekal aktif dan subur sepanjang masa.

Kepada bakal pengantin juga, ada satu slot khas untuk panduan posisi yang paling sesuai untuk malam pertama! Jangan main hentam je! kene ikut step by step la.. Tunaikan tanggungjawab anda sebagai seorang suami dan isteri yang bertimbang rasa terhadap pasangan anda! Jadi dapatkan segera panduan ini dengan klik banner dibawah:

Kembali kepada tajuk asal saya iaitu buat duit dengan seks ni, maksud saya adalah kita menjadi ejen dan wakil jualan (affiliate) bg pihak diranjang.com dan saya sendiri telah memdapat komisen hasil mendapat jualan hanya dengan letakkan banner di blog saya. Siapa sangka orang datang blog, klik banner dan terus beli.. hehe..

Renung-renungkan dan selamat beramal (^_^)

Incoming search terms keywords:

  • seks vtmmma (68)
  • seks buat duit (1)

Alat Menambah Ketinggian

Salam sejahtera kepada semua. Hari ini saya akan kongsikan satu produk baru dan ramai yang tercari-cari produk ini iaitu “Alat Menambah Ketinggian“. YA, ramai yang mengidamkan ketinggian yang ideal supaya nampak lebih bergaya, berketerampilan dan yang penting lebih berkeyakinan!

Ingat, produk ini bukanlah jenis pil atau pon makanan tambahan yang sll ramai kurang yakin untuk gunakannya kerana takut kesan sampingan akan terjadi. Yelah, elok2 dan jadi tinggi kang tak pasal-pasal jadi pendek. Tak pun tak pasal-pasal jadi macam2. Jadi produk ini hanya diletakkan pada dalam kasut anda seperti alas kasut yang senang digunakan dan juga selesa. Teknologi terkini yang berkonsepkan merangsang kelenjar pituitari..haha tah ape bahasa bio tah nih..

Gambarajah produk adalah seperti berikut:

Untuk maklumat lanjut, saya sarankan anda ke laman web jualannya dengan klik banner di bawah:

Selamat Mencuba!

Incoming search terms keywords:

  • produk tambah ketinggian (22)
  • alat menambah ketinggian (18)
  • pil menambah ketinggian (14)
  • ubat untuk menambah ketinggian (11)
  • pil tambah ketinggian (10)
  • pil untuk menambah ketinggian (10)
  • pelapik kasut untuk tinggi (8)
  • menambah ketinggian (1)