Tips Promosi

Traffik meningkat sehingga 1000% dalam masa 7 hari tanpa buat apa-apa!

Wow…!! Tajuk yang sungguh gempak… bukan main-main punye bro!

Sejak kebelakangan ini memang saya agak sibuk sedikit kerana banyak urusan perkahwinan. Dah mula jinakkan diri sebagai “Wedding Decorator” atas minat yang mendalam. Sebagai hobi apabila dah bosan mengadap laptop untuk buat bisnes online.

So… saya akan update kemudian koleksi pelamin, wedding garden, dan juga photo-booth perkahwinan yang saya sendiri buat bersama wife saya.

Dalam kesibukan ini, dalam tidak sedar, teknik Senjata Rahsia Facebook Sniper Grey Hat saya cukup menjadi. Bagi mereka yang selalu layan status FB saya, memang ada saya berguru dengan seorang pakar FB dari negara luar. Kalau nak berguru dengan beliau ni, 2 jam skype sahaja dah mencecah 600USD!

But….. pelaburan terbaik adalah memang melaburkan pada diri sendiri. Tak lain tak bukan, tingkatkan ilmu didada kan?

Saya hanya setup akaun Facebook Sniper ini cuma sekali sahaja. Dalam masa 15 minit. Bagi mereka yang kurang mahir IT, dianggarkan dalam 30 minit ke 40minit. Selepas itu….. FREEDOM! Goyang kaki…

Betul… Serius..! memang tak percaya. Kuasa Sniper memang betul-betul menjadi. Memanglah kita dok goyang kaki untuk terima pelawat bertubi-tubi… tetapi, website kita / landing page kenalah POWER! barulah ada sales, dari situ dapat income dari internet.

Nah saya tunjukkan screen shot pelawat ke salah satu blogspot saya, biasa2 jer dalam 300 pelawat sehari.. tetapi sekarang, dah mencecah 3000 pelawat sehari…

Tengok pelawat saya semalam 19 Disember 2011 mencecah 3587 dengan pelawat baru sebanyak 1410.

Bukan sekadar pelawat meningkat, tetapi, apa yang BEST adalah meningkat secara KONSISTEN! bukannya naik mendadak dalam sehari dua, esok2 dah jatuh merudum…

Teknik Sniper Facebook Grey Hat ini belum saya dedahkan kepada sesiapa lagi. Kerana, saya nak balun test run dulu betul-betul. Jika memberikan hasil, baru akan saya kongsikan.

Hakikatnya, kini, cukup memberikan kepuasan kepada saya. Bukan sahaja pelawat bertambah, tetapi Facebook Fan Page juga meningkat jumlah LIKE melebihi 1000 like dalam sebulan TANPA BUAT APA-APA!!

Kalau nak tahu info teknik ini ketika dilancarkan nanti, anda WAJIB memiliki dahulu Pakej Pakar Promosi. Kerana ILMU asas akan diajarkan dalam modul ini.

danย  HANYA peserta/pembeli pakej ini sahaja akan mendapat INFO tentang Sniper FB ini.

dapatkan sekarang di link: http://www.pakarpromosi.com/hop.php?ref=index

Tingkatkan Pelawat sehingga 80% dalam masa kurang 8 Jam!

Hai… post ini mungkin ringkas saja.. Saya ingin menunjukkan kepada anda suatu bukti saya berjaya meningkatkan jumlah pelawat dalam masa kurang 8 jam sahaja..! Malah, ketika saya memulakan ujikaji ini, saya lakukan pada hari cuti, iaitu hari sabtu. Yang mana kalau weekend sudah tentu tak ramai yang online.

Hasilnya, peningkatan pelawat secara mendadak bertubi-tubi masuk ke salah satu website saya. Saya jalankan ujikaji ini pada hari sabtu 22 Oktober 2011 jam 4.00ptg. Maksudnya, walaupun sudah petang, pelawat pada waktu malam masih ramai yang masuk!

Jom lihat graf peningkatan salah satu website saya:

Nampak kan? pada 22 Oktober 2011…

So, ini adalah gabungan cara advance yang memerlukan sedikit teknikal. Dan saya namakan sebgai “Facebook LIVE Blaster”.. Ianya agak rumit sedikit untuk saya berikan panduan dalam bentuk E-Book, tetapi, saya ada special deal, untuk pembaca blog saya, saya ingin berikan modul ini dalam bentuk Personal Coaching..

Memang dah ramai tanya saya bila nak mula buat Personal Coaching? So, mungkin dengan modul ini sebagai permulaan untuk Personal Coaching saya.

FACEBOOK LIVE BLASTER – PERSONAL COACHING (FLB-PC)

Wow! Nama FLB tu.. Tapi bukan FLB Pro lah.. Namun, memang luar biasa! Apa syarat UTAMA untuk anda sertai FLB-PC ini bersama saya?

  1. Memiliki akaun Facebook yang telah berusia lebih 1 tahun, atau friends anda melebihi 500 rakan.
  2. Memiliki akaun Facebook ke-2 (baru dan tiada rakan pun takpe)
  3. Pandai menggunakan Microsoft Excel.

Syarat Tambahan (jika ada):

  1. Ada FanPage, tak kisah FanPage berkenaan apa.
  2. Ada blog sendiri (blogspot/wordpress)

Ini sahaja syarat asas yang diperlukan, anda sudah LAYAK membina sistem Facebook LIVE Blaster.. Jom tambahkan ILMU baru ini yang masih FRESH di pasaran..

  • Personal Coahing akan diadakan di SS7 Shah Alam (weekdays sahaja) selama 3 Jam.
  • Sesi Pagi: 10.00am-1.00pm
  • Sesi Petang: 2.00pm-5.00pm
  • Yuran dikenakan Hanya RM60 Sahaja..!
  • TERHAD hanya 3 Orang sahaja dalam satu sesi.
  • Sebarang UPDATE, akan diberitahu diruangan komen dibawah. Sila subscribe pada komen.

Berminat? Sila hubungi saya di http://facebook.com/nasoha (tinggalkan message)

Atau, anda boleh tinggalkan email anda di ruangan komen dibawah:

Pre Launch Ebook Pakar Promosi

Salam sejahtera dan salam hormat buat pembaca blog nasoha. Sesuatu yang baru akan muncul tidak lama lagi. Hasil pengalaman 5 tahun dalam industri perniagaan internet ni, saya akan berkongsi dengan anda teknik-teknik yang hebat dalam mempromosikan sesuatu bisnes atau mempromosikan sesuatau laman web jualan.

Ianya gabungan teknik lama yang masih relevan dan juga teknik fresh terkini untuk tahun 2011. Ada teknik-teknik terkini yang belum pun digunakan oleh usahawan internet di malaysia.

Kerana apa..?

Ianya dalah teknik rekaan cipta saya sendiri.. ๐Ÿ™‚

Semua orang tahu, nak sukses dalam perniagaan internet kita kena pandai tarik traffik atau pelawat ke laman web jualan kita. Atau kata lainnya, kena promosi. namun, bagi mereka yang punyai modal, tiada masalah dalam bab ini, kita boleh pasang iklan sana-sini.

Tapi,

Pengiklanan hanya memberikan pelawat sekiranya kita sentiasa bayar iklan. Kalau kita stop iklan kita, adakah pelawat still datang? sudah tentu tidak! Dengan teknik promosi percuma, sebenarnya kita memikirkan pelawat dimasa akan datang dan berterusan.

pada permulaannya, mungkin hanya 5 pelawat sehari, kemudian 50 pelawat sehari, 500 pelawat, dan tidak mustahil sehingga 5000 pelawat sehari tanpa perlu bayar iklan. perkara ini berlaku dalam pengalaman saya.

Saya sedia berkongsi dengan anda teknik-teknik yang telah saya gunakan sebagai “secret weapon” saya ketika promosi produk di internet. Setiap kali “launch” sesuatu produk, tidak menghampakan saya..

maka, saya bersedia untuk dedahkan kepada anda koleksi ilmu pemasaran saya dan saya bukukan dalam Ebook yang bertajuk.. “Pakar Promosi”

namun, belum dilancarkan lagi. Tunggu masa yang sesuai. Tetapi, sebelum itu, saya ingin berikan hadiah bersempena “Pre Launch Pakar Promosi” ini. Saya berikan satu Ebook setebal 30 muka surat yang padat dengan panduan step-by-step tentang cara download senarai database rakan di facebook.

Saya berikan ianya PERCUMA..!!

Jom dapatkan sekarang… Sila ke http://www.PakarPromosi.com/teknikfb

 

Promosi Percuma dengan Upload Gambar

Ramai diantara kita yang online lebih dari 5 jam setiap hari.. Ada juga yang sampai 24 jam! Tapi, kalau kita online lama-lama, kononya cakap buat bisnes internet.. Apa yang dibuatnya? Alih-alih menatang facebook jugak yang dibuka dan dihadapinya.

Ada Facebook?

Anda akan update status.. Like sana sini.. Komen sana sini.. Yang rajin sikit, suka upload gambar dan tag-tag entah sesiapa tah.. Hehe.. ๐Ÿ™‚ Bab tag gambar2 yang bukan-bukan, sebenarnya bukanlah cara yang org suka.. Kalau saya, memang anti la org upload gambar bukan-bukan yang agak “scam”, dan tag nama kita.. Kalau takde gambar saya pun, ianya suatu ILMU atau PENGUMUMAN, saya tak kisah.. malah saya suka!

Jangan lah gambar duit berkepuk-kepuk, then tag gambar orang sana-sini.. Ni cara ‘lama’ dan cara macam ni akan menjatuhkan kredibiliti bisnes anda.. Zaman sekarang orang dah tak pandang gambar kita pegang duit.. Dulu boleh la kan.. Sekarang orang nak tgk kredibiliti..

Salah satu cara kita build up kredibiliti adalah daripada “Event”.. Untuk memastikan anda wujud dalam sesuatu “Event”, adalah dengan bukti bergambar.. Betul tak? So, cara ini lebih bagus sebenarnya, kita expose diri kita, orang akan meningkat kepercayaan dan keyakinan terhadap kita.

Dengan teknik upload gambar di Facebook, ianya akan membantu bisnes kita jika kita tahu cara yang betul..

Apakata kita layan video tutorial yang saya buat ni:

Nak Iklan PERCUMA di Facebook..?

Pengiklanan adalah salah satu daripada asas promosi perniagaan. Kalau anda promosikan perniagaan anda diinternet, sudah semestinya kita perlu buat iklan.

Ada banyak jenis cara nak buat iklan. Iklan berbayar ada, Iklan percuma pun ada. Bezanya, iklan percuma, anda tidak perlu keluar kos bayar iklan, TETAPI, cara kerja kena cara luar biasa sikit la..

Pengiklanan percuma tidak merugikan kita jika kita betul-betul mahir dalam bidang ni. Oleh itu, saya sentiasa mensarankan supaya kita sentiasa berilmu dalam apa jua teknik. Ramai sangat orang nak iklan percuma jer. Sbb tak payah keluar duit. Namun, bukan semudah cara nak main iklan percuma ni.

tetapi, saya ada banyak teknik dalam pengiklanan percuma, dan hasilnya tidak pernah mengecewakan saya. Cuma, kos permulaan tetap ada. But, one time payment sahaja..

Kali ini, saya nak kongsi kepada pembaca budiman sekalian supaya mencuba nasib mengiklan di salah satu portal iklan saya di facebook.

Pernah dengar Jomiklan2u tak…? ini adalah satu laman portal yang saya bangunkan sejak 2 tahun 5 bulan lalu. Sejak akhir-akhir ini, pelawat baru yg singgah ke laman portal ini adalah antara 6000 ke 10,000 pelawat. Maksud saya adalah pelawat fresh.. 1st time visitor. Ianya tidak termasuk pelawat berulang.

Jadi, portal jomiklan2u yang telah saya bangunkan, kini saya lengkapkan dengan satu laman Page Support di Facebook. Ini adalah untuk tujuan mem”brand”kan jenama Jomiklan2u.. Manalah tau akan datang ini adalah potential market yang besar. Suatu ketika dahulu, saya pernah terlintas nak jual laman portal ini.. ada yang sanggup membayar dengan harga RM6000. Tetapi, saya menolak, kerana, industri ini boleh bergerak lebih jauh dan menjadi salah satu aset saya di internet.

jadi, bagi mereka yang serius dan minat untuk meletakkan iklan bisnes anda secara percuma, saya mempelawa anda singgah di Jomiklan2u…

Incoming search terms keywords:

  • iklan percuma di facebook (45)
  • cara buat iklan percuma di facebook (38)
  • yhs-ddc_bd (31)
  • iklan facebook percuma (22)
  • iklan percuma facebook (19)
  • cara buat iklan di facebook free (18)
  • buat iklan percuma di facebook (17)
  • nak buat iklan percuma (16)
  • iklan percuma di fb (15)
  • cara nak buat iklan di facebook (14)