Tips Promosi

Forum KekalCantik.com dilancarkan.

forumkcSetelah kehilangan forum lubukinc.com satu ketika dulu, kini saya cuba menampilkan satu lagi forum untuk berbual dan lepak santai khas untuk pelawat setia blog nasoha.com ini. Dari Forum KekalCantik.com atau paggilan singkatnya Forum KC, dapatlah sesiapa sahaja mengiklankan produk mereka yang lebih tertumpu ke arah “Kesihatan dan Kecantikan diri”. Memang tidak dinafikan, akhir-akhir ini pelbagai macam jenis produk berada dipasaran. Dan sudah pastinya kita mahukan yang terbaikbukan? Sebab itu, di Forum KC lah, anda boleh buktikan produk anda itu ygterbaik..

Jadi, marilah kita sama-sama dapat memerihkan lagi Forum KC ini agar dapat me’rileks’kan diri dari tension atau stress mengadap PC lama-lama..

Oh ya, buat permulaan ini, Forum KC mengadakan promosi Hadiah Percuma bg 10 terawal mendapat 50 post di forum. Selamat berforum..

Bagi yang aktif, saya akan invite menjadi  “moderator” bg memajukan lagi forum ni..ehem2

Alhamdulillah, kisah sedih semalam berjaya diatasi. Artikel yang terbaik sahaja telah pulih kembali.

Pay Per Lead datang Lagi

Hohoho..selamat hari-hari semua..

Straight to the point lah..tanak mengarut2.. nanti ade orang ‘panas’ lak..hehe. Aspirasi Cyber sekali lagi telah melancarkan satu Program Pay Per Lead Landing Page & Grafik beserta MRR secara percuma!

Antara kandungannya ialah sistem Landing Page, Surat Jualan, Grafik dan E-cover yang menarik berserta Master Resale Rights & seterusnya menjimatkan masa membina sesebuah Minisite dan Landing Page.

Jangan lupa untuk download pakej PERCUMA ini dengan klik sini.

=============================================

Sebarkan Pakej MRR ini kepada rakan-rakan anda dan mula menjana wang! setiap yang download dari link referal anda akan dibayar sebanyak RM1.00 antara program PPL yang termahal di Malaysia! Biasa orang bagi 25sen je tak pun paling mahal 50 sen..

Anda boleh terus mendaftar di link ini. Tapi sebelum daftar tu, pastikan anda download dulu Pakej Hebat ini secara percuma di sini. Benda orang bagi free, so kita kena cepat-cepatla amik.. kalau tak orang kebas susah gak nanti.

Sekian,

p/s: mahukan exchange link? sila email ke putera@nasoha.com

Bayaran PPL Rahsia Trafik Video Marketing

Salam sejahtera semua pembaca..

Memang lama saya tak tumpukan mengupdate blog nih..Maklumlah tgh sibuk dengan Exam.. Paper semua killer tu.. Alhamdulillah, baru je selesai paper terakhir tengah hari tadi. Paper ape? huhu.. nak kena bg tau jugak ke? err.. nama subjek “Pemproses Mikro dan Isyarat Lanjutan” hehe.. Memang tak boleh jawab dah, punya la struggle studi past years questions, tapi kuar soalan lain daa… Takpe2 kita lupakan terus. Lepas je abis exam, terus nak update blog ni.. :)

Post kali ini saya ingin memberi tahu anda semua tentang bayaran program Pay Per Lead Rahsia Trafik Video Marketing. Ingat tak dulu saya ada promosi PPL nih? Dan kini apa yang dijanjikan telah pun saya terima. Saya dimaklumkan, Kempen PPL ni dah tamat seperti tercatat dalam blog Aspirasi Cyber. Alhamdulillah saya berjaya mendapat sebanyak 48 leads dan menduduki tempat ke-6 betul2 atas titan dan bukti seperti berikut:

Atau sekiranya anda ingin melihat senarai penuh pembayaran, sila terus pergi ke blog Aspirasi Cyber.

Pada saya, Program Pay Per Lead masih lagi relevan untuk semua yang ingin mencari duit tambahan. Walaupun tak banyak, namun niali yang saya terima ini bolehla lepas makan KFC atau McD atau pon yang saya suka Big Apple Donuts (kotak besar) hehe :) . Lagipun, bukanlah terlalu banyak masa untuk promote PPl ni, just hantar ke mailing list dan juga letak banner promosi di blog kita. Agak mudah la jugak. Saya difahamkan Aspirasi Cyber akan melancarkan lagi satu Pay Per Lead beliau. Dengar-dengar antara harga yang termahal buat PPL di Malaysia. Nantikan post saya akan datang.

Pastikan anda tidak lewat membaca post saya yang terkini. Oleh itu, jangan lupa “subscribe di sini”

Salam Pay Per Lead :)

Membina Forum Dengan vBulletin

Salam sejahtera. Ramai hari ni diantara kita yang mengidamkan Laman Forum sendiri. Ini kerana laman forum berpotensi untuk mencari pelawat dan juga ramai yang mengguakan forum untuk perbincangan sesuatu perniagaan mereka. Tidak ketinggalan juga laman forum digunakan untuk berhibur! Kalau yang agak soleh solehah sikit tu, laman forum digunakan untuk berdakwah dan berkongsi nasihat..

Terdapat banyak jenis forum yang boleh kita gunakan dan yang paling popular sekarang menggukakan PhpBB dan vBulletin. PhpBB sangat mudah untuk diinstall kerana terdapat plug in dalam Fantastico pada cPanel kita. Manakala vBulletin terpaksa meng’install’ secara manual, dan rumit sikitlah, database kene create sendiri.

vBulletin ini cukup popular dan latest edition vBulletin cukup mantap dengan pelbagai fungsi terbaru. Namun, kalu tak silap saya free edition ni dah tak keluar. Kene beli dalam USD180! Saya ada bersiar-siar di Google semalam, dan saya terjumpa link download vBulletin 3.7.0 dan juga saya terjumpa ebook panduan untuk setup vBulletin

Rahsia besar saya yang ingin dikongsikan adalah melalui ruangan forum katzforums.com

Katzforums.com memang tempat saya lepak untuk download dvdrip movie. Macam-macam benda lah yang boleh download. Oh ya, saya mempunyai akaun premium megaupload, so memang puaslah mendownload movie. Alang-alang melanggan unlimited maxis broadband, baik saya gunakan sebaiknya.

Berbalik pada topik kita, secara terus saya bg tau anda link untuk download vBulletin 3.7.0 Gold

http://rapidshare.com/files/132875965/vBulletin.v3.7.0.Gold.Incl.KeyGen-tuxien.org.rar

password:www.tuxien.org

Dan dapatkan Panduan Manual untuk Setup vBulletin edisi lengkap disini:

http://rapidshare.com/files/116574097/Building.Forums.with.vBulletin.rar

Saya dah cuba mendownloadnya semalam, dan semuanya boleh berfungsi dengan baik. Harap anda dapat manfaatnya.

Itu saja perkongsian saya hari ni,

Buatlah baik untuk semua,