Pay Per Lead

Komisen Pay Per Lead + Hadiah Dari Patric Chan!

Hai, salam sejahtera 🙂

Siapa sangka, hanya luangkan masa sekitar 15 – 30 minit sudah mampu menjana side income yang pada saya cukup lumayan hanya dari rumah.

Anda mungkin sedar ketika awal tahun 2012 saya ada mempromosikan DVD The International Player iaitu produk dari Jutawan Internet Dunia, Patric Chan.

Beliau mengedarkan DVD digital ini secara PERCUMA! Dan juga beliau menjalankan sistem Pay Per Lead untuk mempromosikan produk percuma ini. Setiap 1 lead yang sah, beliau akan berikan RM1.

Jika dikira dari nilainya, hanya RM1 dan mungkin ada yang beranggapan membuang masa dan tidak berbaloi. Tetapi, siapa sangka, bermula dari RM1 menjadilah RM10, dari RM10 menjadilah pula RM100 dan seterusnya…

Patric Chan juga ada menyediakan pertandingan (contest) selama 3 hari Top 10 yang paling banyak bawa lead akan menerima hadiah tambahan dari beliau.

Dan dalam masa contest 3 hari tempoh ditetapkan, nama saya telah naik dan memintas nama-nama otai IM yang lain dan dinobatkan sebagai Runner Up keseluruhan 🙂  No.2! duduk dibelakang Pakar Ebook, saudara JaMaL. Dia nih memang otai besar. Saya cuma petai kecik jer.. 😀

Jom tengok carta pemenang:

 

Ini pulak statistik pelawat ke website yang saya promosikan:

Anda boleh lihat saya mencapai sehingga 5399 pelawat dalam masa seminggu!

Sebanyak 732 transaksi! Jumlah komisen semua adalah RM753.50 secara part time dengan kerja lebih kurang 15-30 minit.

Ini bukti CEK yang telah sampai ke rumah saya:

Ini pulak notifikasi komisen yang disahkan:

Bukan komisen sahaja saya dapat. Oleh kerana saya menjadi Top #3 dalam tempoh Pay Per Lead ini dijalankan, maka saya juga layak untuk menerima hadiah-hadiah tambahan seperti:

  • DVD Fizikal “The International Player”
  • Starbucks Card dengan kredit RM100 – memang puas lepak starbucks minum FREE je!
  • Buku Fizikal “Clicking Cash”
  • Tawaran sertai affiliate tertutup.
  • Membership 6 bulan di Ruangan Patric Chan
  • 200 Leads luar negara
  • Interview bersama Patric Chan.

Sudah 3 kali pihak Patric Chan menghantar bungkusan kurier ke rumah saya dengan memberikan hadiah dan hadiah lagi!

 

Best tak…?

Hanya sambilan dari rumah saja. Yang penting ada ILMU marketing dan promosi website secara online.

Jika anda ingin tahu, apa teknik “Gegar!” yang saya gunakan, anda bolehlah berguru secara online coching bersama saya. Saya OFFER 5 orang terawal ini PERCUMA saja dengan syarat anda membeli Buku Clicking Cash dari MPH bookstore.

Maklumat lanjut, boleh layari Special OFFER ini yang bermula 9 Mac 2012 sehingga 14 Mac 2012 sahaja! Ayuh, dapatkan segera!

Sila ke: http://pakarpromosi.com/clickingcashbook/

Pay Per Lead ke-3 AspirasiCyber

Semenjak AspirasiCyber membayar komisen sebanyak 2 kali terhadap saya, kini muncul pula Pay Per Lead yang ke-3 olehnya. Memang tiada perasaan ragu2 lagi. Hanya promosikan secara percuma, dan setiap download kita akan dibayar, namun pengulangan IP juga diambil kira. So, anda tidak boleh sesuka hati dan download banyak kali. Jujur lah..

Kini PPL PLR Minisite telah bermula dan akan tamat pada 17 Februari 2008. Setiap download, anda akan dibayar sebanyak RM0.35 maka rebutlah peluang ini sementara stok masih ada. Untuk mendaftar PPl ini, anda dikehendaki mendownload dahulu Pakej Ini. Sila download dengan klik pada gambar diatas.

Dari segi produk yang hebat ini, saya sudah mampu membuat Minisite atau Landing Page dalam masa kurang 10 minit sahaja. File format psd untuk photoshop juga disediakan. Lihat hasilnya saya buat satu landing page DISINI

Pay Per Lead datang Lagi

Hohoho..selamat hari-hari semua..

Straight to the point lah..tanak mengarut2.. nanti ade orang ‘panas’ lak..hehe. Aspirasi Cyber sekali lagi telah melancarkan satu Program Pay Per Lead Landing Page & Grafik beserta MRR secara percuma!

Antara kandungannya ialah sistem Landing Page, Surat Jualan, Grafik dan E-cover yang menarik berserta Master Resale Rights & seterusnya menjimatkan masa membina sesebuah Minisite dan Landing Page.

Jangan lupa untuk download pakej PERCUMA ini dengan klik sini.

=============================================

Sebarkan Pakej MRR ini kepada rakan-rakan anda dan mula menjana wang! setiap yang download dari link referal anda akan dibayar sebanyak RM1.00 antara program PPL yang termahal di Malaysia! Biasa orang bagi 25sen je tak pun paling mahal 50 sen..

Anda boleh terus mendaftar di link ini. Tapi sebelum daftar tu, pastikan anda download dulu Pakej Hebat ini secara percuma di sini. Benda orang bagi free, so kita kena cepat-cepatla amik.. kalau tak orang kebas susah gak nanti.

Sekian,

p/s: mahukan exchange link? sila email ke putera@nasoha.com

Bayaran PPL Rahsia Trafik Video Marketing

Salam sejahtera semua pembaca..

Memang lama saya tak tumpukan mengupdate blog nih..Maklumlah tgh sibuk dengan Exam.. Paper semua killer tu.. Alhamdulillah, baru je selesai paper terakhir tengah hari tadi. Paper ape? huhu.. nak kena bg tau jugak ke? err.. nama subjek “Pemproses Mikro dan Isyarat Lanjutan” hehe.. Memang tak boleh jawab dah, punya la struggle studi past years questions, tapi kuar soalan lain daa… Takpe2 kita lupakan terus. Lepas je abis exam, terus nak update blog ni.. :)

Post kali ini saya ingin memberi tahu anda semua tentang bayaran program Pay Per Lead Rahsia Trafik Video Marketing. Ingat tak dulu saya ada promosi PPL nih? Dan kini apa yang dijanjikan telah pun saya terima. Saya dimaklumkan, Kempen PPL ni dah tamat seperti tercatat dalam blog Aspirasi Cyber. Alhamdulillah saya berjaya mendapat sebanyak 48 leads dan menduduki tempat ke-6 betul2 atas titan dan bukti seperti berikut:

Atau sekiranya anda ingin melihat senarai penuh pembayaran, sila terus pergi ke blog Aspirasi Cyber.

Pada saya, Program Pay Per Lead masih lagi relevan untuk semua yang ingin mencari duit tambahan. Walaupun tak banyak, namun niali yang saya terima ini bolehla lepas makan KFC atau McD atau pon yang saya suka Big Apple Donuts (kotak besar) hehe :) . Lagipun, bukanlah terlalu banyak masa untuk promote PPl ni, just hantar ke mailing list dan juga letak banner promosi di blog kita. Agak mudah la jugak. Saya difahamkan Aspirasi Cyber akan melancarkan lagi satu Pay Per Lead beliau. Dengar-dengar antara harga yang termahal buat PPL di Malaysia. Nantikan post saya akan datang.

Pastikan anda tidak lewat membaca post saya yang terkini. Oleh itu, jangan lupa “subscribe di sini”

Salam Pay Per Lead :)