Hai..apa khabar semua pembaca blog saya? maafkan saya sebab membuatkan anda ternanti-nanti kenapa saya tak update blog saya ni. Oh ya, paham-paham jelah, freelancer macam saya ni kadang-kadang sengaja taknak update blog.. hihi :)

Jadi, sekarang saya dah ada Printing Company sendiri.. best tak? bermula dengan kumpul modal dari bisnes internet, buat blog, jual jus vemma secara online, personal coaching dan lain2 lagi, maka dapatlah start company sendiri. Eh, pengalaman takde tapi camne nak setup company sendiri ya?

Saya bukannya ambik bidang perniagaan masa kat universiti dulu. Dan takde ilmu pun pasal Perniagaan Percetakan. So, bagaimana boleh ada Printing Company sendiri kan? Al-kisahnya, gunakan jalan pintas! hihihi.. nak tau macam mane? jalan pintas tidak bermaksud rasuah ya.. kena ingat tu..

Cuma jalan pintas yg saya buat adalah dengan konsep Joint Venture (JV). Baru-baru ni entah kenapa ada org call dan ajak jumpa.. Dia cakap nak tak wat invest kat company baru dia. Printing Company. Bila fikir-fikir balik, sekadar pelabur senyap je. Memandangkan saya pun ada bisnes internet yg perlukan cetak flyers pada harga murah, why not saya ambik ni satu peluang kan? So, bila dia tau saya berani invest, dia pun pakat terus untuk JV kan Printing Company tu.. Yg mana company ni sebenarnya dah ada kilang sendiri. Agen jualan dia tak ramai. Company kecik je..

Alah.. malas nak story pasal company ni, cuma apa yg specialnya, dia wat offer harga runtuh untuk cetak flyers dengan harga murah!

PERKHIDMATAN CETAK/PRINT FLYERS HARGA MURAH!

Anda ada perniagaan sendiri? atau perniagaan sambilan? buat bisnes secara online atau offline? wat bisnes MLM? ejen insurans? atau bisnes bulk SMS? tak kisah la hypro bulk ke bukan.. atau MLM online atau offline.. Tak kisah pun bisnes apa! asalkan anda nak majukan bisnes anda.. Jom wat flyers! print banyak2 dan boleh agih-agihkan kat rangkaian anda! wat stok lagi bagus..!

Ada design sendiri lagi bagus. Kalau takde, kami ada designer untuk anda. Cuma, flyers ni kalau nak murah sangat minimum order kena 20,000 keping. kertas memang cun! licin dan berkualiti tinggi. Packing pun lawa, kemas, dan boleh buat packing 500pcs per pax.

Ini harga promosi!

Butiran:

  • Saiz A5 (separuh dari A4)
  • Jenis kertas: art paper 108gsm (licin)
  • Full Color depan & belakang]
  • Siap packing 1pek bungkus 500pcs. kebiasaanya dia bg extra.. =)
  • Harga utk 20,000pcs RM1300 (6.5 sen seunit) – minimum order.
  • Order lagi baanyak, harga boleh lagi runtuh!
  • Penghantaran disediakan kawasan lembah klang. (takde extra caj)
  • Kalau takde design, boleh sertakan butiran, dan design percuma!

So, jika anda betul-betul berminat, apa kata cuba dulu try dulu test dulu print dengan nasoha production ni ha.. hihi..

PERTANYAAN ATAU MAKLUMAT LANUT:

Sila ke http://facebook.com/nasoha dan send message di inbox saya ye.. =) atau anda boleh tinggalkan di bahagian komen di bawah. letakkan no HP anda. Sy akan hubungi anda..

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me
628 Total Views 20 Views Today

Incoming search terms keywords:

  • buat flyers murah (35)
  • flyers murah (29)
  • cetak flyers murah (23)
  • flyer murah (14)
  • harga flyers (13)
  • cetak flyer murah (13)
  • print flyers murah (12)
  • printing flyers murah (5)
  • harga buat flyer (4)
  • harga untuk design flyers (4)
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............