Alang-alang dah sampai johor kat Good Hope Hotel, Skudai sempena majlis vemma, saya pun singgahla jugak ke Danga Bay tu nak layan kejap HotFM Big Jam 2009. Erm, jalan-jalan kat negeri orang ni best jugak, apatah lagi hanya memandu berpandukan GPS je.. nasib baikla GPS yang baru beli ni tak bengong. Kita betul la apa yang dia guide.

Ok, just nak tunjukkan je sekitar HotFM Big Jam 2009 tuu:

Ini hadapan Festive Street Mall, Danga bay, cuaca yang amat terik sangat2,

Walaupun konsert 8 jam tanpa henti itu bermula jam 4 ptg namun, ada yang fanatik giler dah tunggu depan stage dari jam 12 tgh hari lagi.. Panas tuu.. yang tahan tu tgk ada yang bawak baby pegi time panas terik.. haha

Haa.. ade ternampak kete Hot FM Viva Zoomerz, jadi saya pun ambik la gambar sikit..

Yang ni pulak, sebab terlalu panas terik, beli la satu topi murah ni dan boleh la jd kenangan dari Danga Bay:

Memang banyak ragam disana, dan apa pun menjadikan serba sedikit kenangan dalam kehidupan..

2373 Total Views 2 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)