Salam sejahtera, maaf kepada semua kerana tidak berkesempatan mengupdate post di blog ni. Terrlalu pack jadual saya sejak kebelakangan ini. Namun hari ini saya ingin memberikan khabar terbaru saya tentang Vemma.

======================

PROGRAM TERDEKAT

Kementrian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (MeCD) akan mengadakan “Gerak Usahawan Nasional 2009” pada 6 hingga 8 Febuari 2009 bertempat di PWTC Kuala Lumpur.

Lihat poster berikut:

Jumpa Saya di Booth Vemma Malaysia!

Ya, apa yang cukup menarik, Vemma akan mengambil bahagian dalam siri Gerak Usahawan 2009 ni. Siap buka 2 booth untuk vemma di hadapan pintu masuk aras 3. Anda semua dijemput hadir bagi memeriahkan boot kami. Oh ya, kami juga akan mengadakan Pendaftaran Percuma besar-besaran di sana! jangan lupa untuk datang ok. Untuk direct bertemu saya di Vemma booth, pastikan datang pada waktu saya bertugas iaitu pada 7 Febuari 2009 (sabtu) antara jam 3pm hingga 8pm. Namun, selain masa itu juga, saya akan turut bersama leader-leader yang lain sepanjang masa..

Insyaallah, Perasmian Pembukaan akan disempurnakan oleh Y.A.B Perdana Menteri Malaysia.

Bagi memudahkan anda mencari booth Vemma, saya setakan pelan kedudukan booth kami,

INGAT! ARAS 3 : BOOTH NO 25 & 26 ( booth warna OREN! )

(KLIK PADA GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS)

Ada Bonus Peribadi Khas untuk anda sekiranya anda datang untuk tempah kedudukan anda bersama saya!

Sekiranya anda ingin tempah atau booking sesi khas bersama saya, sila buat tempahan awal, dengan SMS kepada saya, “Nama” dan “Masa untuk jumpa” ke 012-3330279.

Vemma kan boom PWTC.

Anda mahukan laagi tawaran hebat dari saya? Sila datang dengan warna OREN!! dan ada yang istimewa nanti!

Jumpa anda di Sana!!!

3063 Total Views 4 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)