Produk Nutrisi VeMMA semakin mendapat tempat di hati Rakyat Asia terutamanya di Malaysia. Seluruh dunia, Malaysia menduduki tangga ke-2 tertinggi hasil jualan Produk Vemma pada bulan lalu. Jadi, topik Vemma juga sudah menjadi bualan di kedai kopi mahupun kisah gosip di pejabat.

Tapi, apakah khasiatnya produk Vemma ni ye? Rata-rata cuma menyatakan 1 petah kata sahaja.. “great!”, “hebat”, “power”, dan ada juga yang sebut “lumayan”. Memang semua ini adalah benar. Seperti yang anda tahu, saya salah seorang yang menggunakan produk vemma sebagai produk nutrisi lengkap setiap hari!

Hanya dengan Vemma, telah banyak mengurangkan kos ubat-ubatan, makanan tambahan yang lain, atau pun jus kordial yang lain. Bukan susah, tukarkan semuanya kepada satu sahaja. Iaitu VeMMA!

Menjadi matlamat utama, setiap peti ais dirumah anda memiliki VeMMA. Kalau belum ada, bermaksud, market masih lagi besar..

APA KHASIAT UTAMA VEMMA NI?

Baiklah, cuba lihat gambar berikut:

khasiat-vemma

Sangat-sangat hebat bukan? Khasiat yang luar biasa! Saya cuba terangkan maksud utama kandungannya.

2.66 biji oren untuk menyamai jumlah vitamin C

9.6 biji avokado untuk menyamai jumlah vitamin E

3.09 batang broccoli untuk menyamai jumlah zat besi

55.55 biji telur untuk menyamai jumlah vitamin D

1.78 cawan bayam untuk menyamai jumlah vitamin A

3.88 cawan buah pea untuk menyamai jumlah Thiamin

19.76 buah pisang sederhana untuk menyamai Riboflavin

62.5 auns keju chedar untuk menyamai vitamin B-12

5.14 biji kentang untuk menyamai jumlah Niasin

61.54 cawan buah tomato untuk menyamai jumlah Folate

2.46 buah tembikai besar untuk menyamai vitamin B-6

17.89 auns buah ceri untuk menyamai nilai ORAC

37.17 cendawan sederhana untuk menyamai jumlah Asid Pantotenik

8.5x11 Vemma Basketball Handout:Layout 1.qxd

(klik pada gambar diatas utk lebih jelas)

Jadi, tak perlu la susah payah ke Hyper Market nak borong buah-buahan dan sayur-sayuran untuk menyamai khasiat vemma yang lebih murah dah mudah! Hanya buat tempahan di internet sahaja, dan kurier Skynet akan hantarkan terus ke rumah kita. =)

KELEBIHAN VEMMA:

  • Menguatkan sel badan serta sistem imun
  • Melancarkan fungsi Organ, Sistem Limpa, Peredaran darah, Letih,
  • Penghadaman, Memperbaharui sel, & sistem peranakan.
  • Menunjukkan rekod menyembuh lebih daripada 138 penyakit, antaranya Heart Disease, Cancer, Stroke, Diabetes, Osteoporosis,  Hypertension,  High Cholesterol,  Arthritis,  Kidney and Gall Stones,  Alzheimer’s Disease, Eczema, Gout, Muscle Cramps, Chronic Fatigue, Headaches, and Many more…

Jom lah beli Vemma sekarang ya.. Boleh tempah di SINI


2.66 biji oren untuk menyamai jumlah vitamin C
9.6 biji avokado untuk menyamai jumlah vitamin E
3.09 batang broccoli untuk menyamai jumlah zat besi
55.55 biji telur untuk menyamai jumlah vitamin D
1.78 cawan bayam untuk menyamai jumlah vitamin A
3.88 cawan buah pea untuk menyamai jumlah Thiamin
19.76 buah pisang sederhana untuk menyamai Riboflavin
62.5 auns keju chedar untuk menyamai vitamin B-12
5.14 biji kentang untuk menyamai jumlah Niasin
61.54 cawan buah tomato untuk menyamai jumlah Folate
2.46 buah tembikai besar untuk menyamai vitamin B-6
17.89 auns buah ceri untuk menyamai nilai ORAC
37.17 cendawan sederhana untuk menyamai jumlah Asid Pantotenik

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me
332 Total Views 14 Views Today

Incoming search terms keywords:

  • vemma (69)
  • produk vemma (43)
  • produk vemma malaysia (31)
  • gambar vemma (29)
  • khasiat vemma (28)
  • yhs-fullyhosted_003 (5)
  • kehebatan vemma (4)
  • gambarn vemma (4)
  • jus vemma (2)
  • rahsia produk vemma (2)
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............