Full Artikel: http://nasoha.com/index.php/majlis-konvokesyen-um-2009/

=========================================================

Dah lama sebenarnya nak post topik ni, namun masih belum berkesempatan. Maybe tunggu masa yang sesuai. Maklumlah, satu peristiwa penting dan bersejarah dalam hidup saya.

Alhamdulillah, selepas penat berhempas pulas belajar selama 4 tahun dalam kos engineering UM , akhirnya dapat jugak degree ni ye. Tapi satu degree yang belum pernah ditayangkan kepada mana2 interviewer..hehe. Rasanya dari kecik dulu dah mula belajar dan belajar pastu exam, exam, exam! Letih jugak.. Sebagai kenangan waktu pembelajaran, sy nak citer sikit kronologi pendidikan saya:

1993 – 1994 : Sek. Ren. Keb. Sg Binjai, Meru, Klang.

1995 – 1998 : Sek. Ren. Keb. Meru, Klang.

1993 – 1998 : Sek. Ren. Agama Pekan Meru, Klang.

1999-2001 : Sek. Agama Men. Hisamuddin Sg Berteh, Klang.

2002-2003 : Sek. Agama Men. Tinggi Hisamuddin Kg Jawa, Klang.

2004 – 2005 : Pusat Asasi Sains UM, KL

2005 – 2009 : Fakulti Kejuruteraan, Universiti Malaya, KL

2009 – present : University of Vemma Asia.

Wahh..lebih 16 tahun belajar.. satu tempoh yang agak panjang sgt.. lama tu.. Namun, kini tak perlu risau lagi, kerana sudah graduate!

Banyak kenangan masa sekolah dulu, masa di universiti lagi banyak kenangan. Kenangan bersama si dia takkan ku lupakan. Kenangan manis pahit masam dan masin. Macam-macamlah…

Jadi, sempena Konvokesyen UM yang lepas, nak abadikan gambar memori di blog ni..

click to enlarge

Gambar rasmi dari kamera pro.

click to enlarge

Gambar bersama Mak dan Abah tersayang..

click to enlarge

Dihadapan DTC bersama classmate..

http://imgboot.com/images/nasoha/konvo15.jpg

Lompat tinngi-tinggi.. Saya kat belakang tuu..kecik je kepala.. =(

http://imgboot.com/images/nasoha/konvo11.jpg

Ni pun same..nampak kepala je..

click to enlarge

Camera man silap lighting nih..adui..

click to enlarge

kanak-kanak melintas jalan..

click to enlarge

Dihadapan UM 2009

click to enlarge

Anak-anak buah meraikan scrol dan motar.. =)

Semoga meraka ikut Pak Usu dia masuk universiti ye…

5479 Total Views 4 Views Today

Incoming search terms keywords:

  • nasoha (51)
  • oumkonvo13 (37)
  • konvokesyen um 2005 (1)
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)