Pengiklanan adalah salah satu daripada asas promosi perniagaan. Kalau anda promosikan perniagaan anda diinternet, sudah semestinya kita perlu buat iklan.

Ada banyak jenis cara nak buat iklan. Iklan berbayar ada, Iklan percuma pun ada. Bezanya, iklan percuma, anda tidak perlu keluar kos bayar iklan, TETAPI, cara kerja kena cara luar biasa sikit la..

Pengiklanan percuma tidak merugikan kita jika kita betul-betul mahir dalam bidang ni. Oleh itu, saya sentiasa mensarankan supaya kita sentiasa berilmu dalam apa jua teknik. Ramai sangat orang nak iklan percuma jer. Sbb tak payah keluar duit. Namun, bukan semudah cara nak main iklan percuma ni.

tetapi, saya ada banyak teknik dalam pengiklanan percuma, dan hasilnya tidak pernah mengecewakan saya. Cuma, kos permulaan tetap ada. But, one time payment sahaja..

Kali ini, saya nak kongsi kepada pembaca budiman sekalian supaya mencuba nasib mengiklan di salah satu portal iklan saya di facebook.

Pernah dengar Jomiklan2u tak…? ini adalah satu laman portal yang saya bangunkan sejak 2 tahun 5 bulan lalu. Sejak akhir-akhir ini, pelawat baru yg singgah ke laman portal ini adalah antara 6000 ke 10,000 pelawat. Maksud saya adalah pelawat fresh.. 1st time visitor. Ianya tidak termasuk pelawat berulang.

Jadi, portal jomiklan2u yang telah saya bangunkan, kini saya lengkapkan dengan satu laman Page Support di Facebook. Ini adalah untuk tujuan mem”brand”kan jenama Jomiklan2u.. Manalah tau akan datang ini adalah potential market yang besar. Suatu ketika dahulu, saya pernah terlintas nak jual laman portal ini.. ada yang sanggup membayar dengan harga RM6000. Tetapi, saya menolak, kerana, industri ini boleh bergerak lebih jauh dan menjadi salah satu aset saya di internet.

jadi, bagi mereka yang serius dan minat untuk meletakkan iklan bisnes anda secara percuma, saya mempelawa anda singgah di Jomiklan2u…

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me
2838 Total Views 18 Views Today

Incoming search terms keywords:

  • iklan percuma di facebook (33)
  • cara buat iklan percuma di facebook (32)
  • iklan facebook percuma (18)
  • buat iklan percuma di facebook (17)
  • iklan percuma facebook (16)
  • iklan percuma di fb (14)
  • cara buat iklan di facebook free (14)
  • nak buat iklan percuma (13)
  • iklan free di facebook (13)
  • cara nak buat iklan di facebook (13)
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............