Salam sejahtera,

Alhamdulillah, hampir setahun dalam arena blog internet bisnes ini, dan kini tiba masanya untuk saya mengubah theme blog ini kepada yang baru. Sejak semalam saya cuba dapatkan theme yang menarik, dan inilah hasilnya. Yang pastinya theme kali ini adalah lebih profesional dan berketerampilan. Ade la jugak ala Malaysiakini.com berkonsepkan cerita pendahuluan di muka hadapan dan artikel penuh di bahagian dalamnya. Dan yang menyerupai Malaysiakini.com tu adalah style iklan yang serupa dibahagian dalam disebelah kanan sidebar. Namun, tiada ruang pengiklanan untuk disewa ok. Lagi pun, belum stabil lagi dari segi jumlah pelawat blog ini.

Oh ya, bersempena dengan theme baru ini, memang saya alu-alukan komen dan cadangan anda, kot-kot ade yang tak kena atau ada idea yang lebih menarik, bolehlah lontarkan kepada saya di ruangan komen. Semoga anda terus setia membaca blog saya. Dan saya akan cuba update selalu dengan topik-topik yang best berkenaan dengan buat duit dari internet atau kata lain, buat duit online..

Renung-renungkan dan selamat beramal..!

3703 Total Views 4 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)