Buat Duit Dengan Seks.

Ni khas untuk dewasa sahaja! Anda yang belum baligh, boleh pegi jauh2 ok, 😀

Oppss! Tajuk tu agak bahaya sikit, dan juga kene faham buat duit dengan seks ni, bukannya buat duit dengan hubungn seks. Lain maksud tu. Memang sejak akhir-akhir ini, Usahawan Internet Tempatan semakin berani dengan menerbitkan pelbagai jenis panduan ebook seks secara terbuka. Cumanya, kita kene melihat aspek ini secara matang dan secara jujur panduan sebegini memang perlu ada pada masa sekarang. Bagi yang tidak punyai masa untuk menghadiri Bengkel Kaunseling Keluarga dan Seksual memang patutla memiliki panduan ebook sebegini.

Saya pernah mengambil subjek Kesihatan Seksual bagi kursus luar fakulti di Fakulti Perubatan. Dan banyak yang dapat menyedarkan saya tentang permasalahan berkenaan seksual ni. Benda yang orang kata remeh ini sebenarnya yang boleh meruntuhkan rumah tangga. Memang tidak dinafikan lebih 70% isteri tidak mencapai tahap kepuasan optimum bila bersama. Ha, ni bukan saya nak kata, tapi biarkan keratan akhbar yang mengatakan, ( keratan akhbar Kosmo 25 Feb 2009)

Jadi, memperkenalkan kepada anda!

Saya cuma nak mengulas dan memberikan pandangan peribadi tentang panduan ebook diranjang ni. Pada mulanya memang saya rasa agak terkejut, dan tak sangka benda sebegini rupa terdapat dipasaran. Apa yang membimbangkan saya adalah, takut-takut anak muda yang mempelajari ‘ilmu’ dari panduan ini akan dipraktikkan secara tidak sah. Hohoho..bahaya tu. Namun, niat asal penulis bukan ke situ dan saya yakin adalah demi untuk menjaga keharmonian alam rumah tangga. 😀

Oh ya, ebook ini cukup memuaskan hati saya dan sesiapa yang memilikinya pasti akan rasa teruja dengan ilmu dan ‘pengalaman’ dari penulis sendiri. Bukan sahaja teknik lengkap beserta ilustrasi bergambar disertakan malah juga terdapat banyak maklumat asas yang selama ini tak tercapai dek akal kita. Sebagai contoh, seorang wanita yang melakukan masturbasi adalah bukan kerana terangsang melihat lelaki gagah perkasa, tapi adalah kerana…….(nak tau apa, kene beli la). Siap ade laagi bonus tambahan iaitu:

Dan satu lagi antara faktor yang penting, panduan ini mengajar kita dan menekankan konsep yang sah disisi agama. Bukan main belasah je! Kita hidup ni kene la ikut peraturan dan pelembagaan macam perlembagaan tubuh negeri Perak. Penulis juga ada sertakan sekali tips untuk menjaga ‘aset’ diri agar kekal aktif dan subur sepanjang masa.

Kepada bakal pengantin juga, ada satu slot khas untuk panduan posisi yang paling sesuai untuk malam pertama! Jangan main hentam je! kene ikut step by step la.. Tunaikan tanggungjawab anda sebagai seorang suami dan isteri yang bertimbang rasa terhadap pasangan anda! Jadi dapatkan segera panduan ini dengan klik banner dibawah:

Kembali kepada tajuk asal saya iaitu buat duit dengan seks ni, maksud saya adalah kita menjadi ejen dan wakil jualan (affiliate) bg pihak diranjang.com dan saya sendiri telah memdapat komisen hasil mendapat jualan hanya dengan letakkan banner di blog saya. Siapa sangka orang datang blog, klik banner dan terus beli.. hehe..

Renung-renungkan dan selamat beramal (^_^)

Hot FM Big Jam 2009, Danga Bay.

Alang-alang dah sampai johor kat Good Hope Hotel, Skudai sempena majlis vemma, saya pun singgahla jugak ke Danga Bay tu nak layan kejap HotFM Big Jam 2009. Erm, jalan-jalan kat negeri orang ni best jugak, apatah lagi hanya memandu berpandukan GPS je.. nasib baikla GPS yang baru beli ni tak bengong. Kita betul la apa yang dia guide.

Ok, just nak tunjukkan je sekitar HotFM Big Jam 2009 tuu:

Ini hadapan Festive Street Mall, Danga bay, cuaca yang amat terik sangat2,

Walaupun konsert 8 jam tanpa henti itu bermula jam 4 ptg namun, ada yang fanatik giler dah tunggu depan stage dari jam 12 tgh hari lagi.. Panas tuu.. yang tahan tu tgk ada yang bawak baby pegi time panas terik.. haha

Haa.. ade ternampak kete Hot FM Viva Zoomerz, jadi saya pun ambik la gambar sikit..

Yang ni pulak, sebab terlalu panas terik, beli la satu topi murah ni dan boleh la jd kenangan dari Danga Bay:

Memang banyak ragam disana, dan apa pun menjadikan serba sedikit kenangan dalam kehidupan..

Saya dan Bowling…Score!!

Assalamualaikum!, haa jawab jgn tak jawab.. 🙂

Mungkin takde apa nak post tentang bisnes kali ni, namun saya nak kongsikan pengalaman saya bersama bowling ni. Mula-mula memang tak nak la nak main, segan2 silu takut2 masuk longkang je campak..Tapi, apa kan daya, dah alang-alang masih muda remaja ni tak salah kot nak mencuba sesuatu.. Itulah al-kisahnya..

Sejak berkecimpung dengan bowling ni makin lama makin ketagih la pulak.. Sehinggakan jadi tabiat dan amalan mingguan.. Pernah la satu ketika dulu. Skrg dah tak ketagih sangat dah.. Slow-slow cuba tinggalkan, kalau nak main pun, sekali sekala, ader la time dia kan?

So, bercerita tentang bowling ni, nak dijadikan kenangan ader la sesekali leh score, so nak tunjuk sikit la antara markah-markah yang biasa saya dapat.. haha..

bowl2

haa..ni score 181, banyak tak?? ni main tangan kiri je, yang ni pulak pakai kaki je..

bowl

hehe, 🙂 best3!! dapat 190, sayangla sikit je lagi nak score 200.. Namun kira ok la kan, budak baru kenal apa itu bola bowlingg..

So, ade sape2 nak main ajak saya ok.. Ade Beran??

Bengkel Kaunseling Perkahwinan dan Seksualiti

Salam sejahtera sekalian,

Sedikit info yang cukup berguna yang ingin saya sampaikan hari ini berkenaan bengkel alam perkahwinan. Salah seorang penganjur program ini adalah rakan saya.

Di dalam arus globalisasi kini, keruntuhan rumah tangga menjadi suatu fenomena lazim di kalangan pasangan yang berkahwin. Adakah ini suatu petanda terhadap Klik Sini Untuk Baca Selajutnya

Nasoha.com berwajah baru lebih profesional

Salam sejahtera,

Alhamdulillah, hampir setahun dalam arena blog internet bisnes ini, dan kini tiba masanya untuk saya mengubah theme blog ini kepada yang baru. Sejak semalam saya cuba dapatkan theme yang menarik, dan inilah hasilnya. Yang pastinya theme kali ini adalah lebih profesional dan berketerampilan. Ade la jugak ala Malaysiakini.com Klik Sini Untuk Baca Selajutnya