Pay Per Lead ke-3 AspirasiCyber

Semenjak AspirasiCyber membayar komisen sebanyak 2 kali terhadap saya, kini muncul pula Pay Per Lead yang ke-3 olehnya. Memang tiada perasaan ragu2 lagi. Hanya promosikan secara percuma, dan setiap download kita akan dibayar, namun pengulangan IP juga diambil kira. So, anda tidak boleh sesuka hati dan download banyak kali. Jujur lah..

Kini PPL PLR Minisite telah bermula dan akan tamat pada 17 Februari 2008. Setiap download, anda akan dibayar sebanyak RM0.35 maka rebutlah peluang ini sementara stok masih ada. Untuk mendaftar PPl ini, anda dikehendaki mendownload dahulu Pakej Ini. Sila download dengan klik pada gambar diatas.

Dari segi produk yang hebat ini, saya sudah mampu membuat Minisite atau Landing Page dalam masa kurang 10 minit sahaja. File format psd untuk photoshop juga disediakan. Lihat hasilnya saya buat satu landing page DISINI

Forum KekalCantik.com dilancarkan.

forumkcSetelah kehilangan forum lubukinc.com satu ketika dulu, kini saya cuba menampilkan satu lagi forum untuk berbual dan lepak santai khas untuk pelawat setia blog nasoha.com ini. Dari Forum KekalCantik.com atau paggilan singkatnya Forum KC, dapatlah sesiapa sahaja mengiklankan produk mereka yang lebih tertumpu ke arah “Kesihatan dan Kecantikan diri”. Memang tidak dinafikan, akhir-akhir ini pelbagai macam jenis produk berada dipasaran. Dan sudah pastinya kita mahukan yang terbaikbukan? Sebab itu, di Forum KC lah, anda boleh buktikan produk anda itu ygterbaik..

Jadi, marilah kita sama-sama dapat memerihkan lagi Forum KC ini agar dapat me’rileks’kan diri dari tension atau stress mengadap PC lama-lama..

Oh ya, buat permulaan ini, Forum KC mengadakan promosi Hadiah Percuma bg 10 terawal mendapat 50 post di forum. Selamat berforum..

Bagi yang aktif, saya akan invite menjadi  “moderator” bg memajukan lagi forum ni..ehem2

Alhamdulillah, kisah sedih semalam berjaya diatasi. Artikel yang terbaik sahaja telah pulih kembali.

Blog nasoha.com dilahirkan semula

Huh..Sedih rasanya, bagaikan mati hidup semula. Tak disangka kesudahan begini. Kesudahan? Bulum lagi berakhir, genap setahun jagung dalam arena Perniagaan Online ni masih belum cukup ilmu didada. Baru-baru ini blog terlalu sesak dengan spammer dan buat keputusan untuk reinstall semula.  Namun, semangat harus terus berkobar dan bendera “oren” mesti terus dikibarkann. Bendera oren? Ya, gelombang oren kita hampir menakluki dunia tak lain dan tak bukan? VeMMA! Anda boleh lihat blog perniagaan vemma saya. Semakin hari semakin masyukk..

Nasoha.com kini diberi ‘nafas’ baru dengan wordprees edisi terkini dan juga siap ade WordPress Turbo! haha.. best mmg best. Sebab itulah sanggup kehilangan artikel sebelum ini. Dah buat backup pd mulanya, namun saiz melebihi 2MB dan tak berjaya untuk ‘restore’ semula. Apapun, artikel lama tu mmg dah lapuk dan juga kisah merapu saya. Kini blog nasoha.com akan memberikan “lebih manfaat daripada biasa!” Yo, motto terbaru blog ni. Yang mana akan memberikan segala bagai up to date dalam memberi fokus kearah “Buat Duit Online, Buat Duit dari Internet

Dikesempatan ini juga, mengucapkan setinggi terima kasih kepada semua pelawat dan pembaca setia blog ini. Nampak gayanya memang kene banyakkan post supaya tidak nampak sunyi. Bagi anda yang tidak mahu ketinggalan dengan tips terbaru dan ‘barang baik’ terbaru, jgn lupa untuk subscribe disini

Selamat Hari Natal bg yang beragama kristian! Hohoho..Merry Christmas!

Jom online bersama saya,

sign1

Pay Per Lead datang Lagi

Hohoho..selamat hari-hari semua..

Straight to the point lah..tanak mengarut2.. nanti ade orang ‘panas’ lak..hehe. Aspirasi Cyber sekali lagi telah melancarkan satu Program Pay Per Lead Landing Page & Grafik beserta MRR secara percuma!

Antara kandungannya ialah sistem Landing Page, Surat Jualan, Grafik dan E-cover yang menarik berserta Master Resale Rights & seterusnya menjimatkan masa membina sesebuah Minisite dan Landing Page.

Jangan lupa untuk download pakej PERCUMA ini dengan klik sini.

=============================================

Sebarkan Pakej MRR ini kepada rakan-rakan anda dan mula menjana wang! setiap yang download dari link referal anda akan dibayar sebanyak RM1.00 antara program PPL yang termahal di Malaysia! Biasa orang bagi 25sen je tak pun paling mahal 50 sen..

Anda boleh terus mendaftar di link ini. Tapi sebelum daftar tu, pastikan anda download dulu Pakej Hebat ini secara percuma di sini. Benda orang bagi free, so kita kena cepat-cepatla amik.. kalau tak orang kebas susah gak nanti.

Sekian,

p/s: mahukan exchange link? sila email ke putera@nasoha.com

Bayaran PPL Rahsia Trafik Video Marketing

Salam sejahtera semua pembaca..

Memang lama saya tak tumpukan mengupdate blog nih..Maklumlah tgh sibuk dengan Exam.. Paper semua killer tu.. Alhamdulillah, baru je selesai paper terakhir tengah hari tadi. Paper ape? huhu.. nak kena bg tau jugak ke? err.. nama subjek “Pemproses Mikro dan Isyarat Lanjutan” hehe.. Memang tak boleh jawab dah, punya la struggle studi past years questions, tapi kuar soalan lain daa… Takpe2 kita lupakan terus. Lepas je abis exam, terus nak update blog ni.. :)

Post kali ini saya ingin memberi tahu anda semua tentang bayaran program Pay Per Lead Rahsia Trafik Video Marketing. Ingat tak dulu saya ada promosi PPL nih? Dan kini apa yang dijanjikan telah pun saya terima. Saya dimaklumkan, Kempen PPL ni dah tamat seperti tercatat dalam blog Aspirasi Cyber. Alhamdulillah saya berjaya mendapat sebanyak 48 leads dan menduduki tempat ke-6 betul2 atas titan dan bukti seperti berikut:

Atau sekiranya anda ingin melihat senarai penuh pembayaran, sila terus pergi ke blog Aspirasi Cyber.

Pada saya, Program Pay Per Lead masih lagi relevan untuk semua yang ingin mencari duit tambahan. Walaupun tak banyak, namun niali yang saya terima ini bolehla lepas makan KFC atau McD atau pon yang saya suka Big Apple Donuts (kotak besar) hehe :) . Lagipun, bukanlah terlalu banyak masa untuk promote PPl ni, just hantar ke mailing list dan juga letak banner promosi di blog kita. Agak mudah la jugak. Saya difahamkan Aspirasi Cyber akan melancarkan lagi satu Pay Per Lead beliau. Dengar-dengar antara harga yang termahal buat PPL di Malaysia. Nantikan post saya akan datang.

Pastikan anda tidak lewat membaca post saya yang terkini. Oleh itu, jangan lupa “subscribe di sini”

Salam Pay Per Lead :)