Salam aidilfitri. Tatkala sedang melayar akhbar utusan online, dah disebelah kanan sidebar ade pulak iklan raya petronas tahun ini. Kisah kali ini cukup tersinggung dan juga ‘terkena’ kat hidung aku sendiri. Haha. Memang iklan kali ini khas ditujukan untuk semua anak-anak muda yang sll pakai internet. Maklumlah, linggkungan belia kita yang rajin nak online dan wat bisnes online. Nak raya katakan, mestilah pump sales kaw2. Sampaikan dah balik kampung pun masih nak pikir nak online. Mcm aku gak la..hehe. Siap watak utama ni bawak balik laptop ngn broadband. Mmg sebijik macam aku. Tapi kalo dia bawak maxis broadband lagilah kene kat aku..haha

Ape pun, jom kita layan dulu iklan ini, walaupun simple, tapi cukup tersentuh hati..

Erm, kadang-kadang kita akan lebih pentingkan kerjaya kita, kita lebihkan bisnes kita dari org tua kita. Namun, org tua kita mesti akan lebihkan anak2nya dari segalanya. Semoga iklan ini banyak berikan anda ikhtibar.

p/s: ade jugak yang tak balik kampung raya ni, sbb lebih pentingkan kerjaya daripada ziarah org tua mereka.

2040 Total Views 2 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)