Link Utama: http://nasoha.com/index.php/rahsia-kekayaan-dengan-emas/

=========================================================

Salam Sejahtera,

Sedikit tips untuk anda pembaca setia saya iaitu bagaimana nak atasi masalah kebocoran wang. Jika anda sering mengalami kerugian demi kerugian dalam perniagaan atau bisnes, samada bisnes konvensional, bisnes MLM atau bisnes internet, maka anda sepatutnya tahu untuk mengatasi masalah anda.

Adakah anda merasakan pendapatan anda lumayan, namun wang yang keluar juga ‘lumayan’? Dapat banyak sumber pendapatan dan lagi banyak pendapatan anda dapat lagi banyak masalah kebocoran WANG? Maka, anda menghadapi masalah dalam menguruskan wang atau kata lain, “kebocoran wang”.

Saya juga seperti anda satu ketika dulu sedang saya ingin meningkat naik dalam perniagaan. Memang tak dinafikan saya mengalami masalah yang agak kritikal dalam pengurusan wang. Kita kene bijak menjaga wang kita agar tidak hilang entah kemana. Maklumlah, diri kita seakan terkejut menerima wang yang agak banyak sedangkan kita belum ada pengalaman yang bijak untuk menguruskannya.

Jadi, saya mula belajar dari kesilapan. Ketika saya menghadiri seminar Intensif Kekayaan dan Kejayaan oleh Dr Azizan Osman di Mines bulan lalu, beliau ada mengajar saya bagaimana nak atasi masalah kebocoran wang ini. Cukup hebat ilmu beliau dan beliau menyarankan saya untuk membeli emas sebagai IBU DUIT bagi meningkatkan lagi getaran wang agar terus datang kepada kita.

Saya mula membeli emas di Maybank dengan harga pasaran kitika itu sebanyak RM109/gram. Dan baru sahaja beberapa hari, nilai kadar emas ini terus naik. Anda boleh rujuk harga terkini dengan cara:

  1. sila ke www.maybank2u.com.my
  2. klik pada ‘investment & insurrance’
  3. lihat bahagian “gold” dan klik “Gold savings passbook account”
  4. kemudian cari “view todays gold rates”

Anda akan dapat lihat harga jualan dan belian oleh maybank. Tahukah anda, nilai/rate emas ni akan berubah 2 kali sehari? Ini pun pihak maybank bagi tau saya ketika saya mohon akaun Gold Savings Passbook Account tempoh hari. Biasanya harga emas akan diupdate dalam 8 atau 9 pagi dan sekali lagi akan update sebelah petang dalam 2.30ptg selepas tutup waktu launch bursa saham. Jadi, harga emas pagi dan petang sudah berbeza!

Ingin lebih menarik Kekayaan hanya dengan EMAS??

Saya amat menggalakkan anda buat belian emas dengan cara betul dan bijak. Awas! Ramai pihak kat luar sana yang akan menipu anda jika anda tersilap langkah dalam pelaburan emas!

Anda boleh dapatkan panduan hebat ini dengan klik banner dibawah:

Antara Faedah-faedah yang cukup memberangsankan:

Faedah #1: Anda sudah boleh memulakan
pelaburan emas Anda tanpa melibatkan
orang tengah. Anda sendiri akan memantau keuntungan pelaburan emas Anda. Ianya mudah difahami, dan mudah dipraktikkan. Untuk pembeli nanti, jutawanemas, En Syukor akan memberikan keahlian khas buat anda di mana anda akan berguru terus di bawah beliau.

Faedah #2: Anda akan mengetahui bahawa
pelaburan emas amat untung jika dibandingkan
dengan pelaburan ASB. Dan sebagai bonus,
Anda boleh memanipulasi pelaburan ASB
Anda] untuk mendapatkan lebih keuntungan dari emas tanpa menjejaskan simpanan ASB Anda.

Faedah #3: Anda akan diajarkan bagaimana untuk memilih pelaburan emas yang paling menguntungkan dalam jangkamasa pendek, sederhana dan jangka masa panjang. Dan Anda sudah pasti akan mendapat keuntungan apabila Anda] mahukannya.

Faedah #4: Anda akan mengetahui pada
masa bilakah Anda membeli emas pada harga yang paling murah dan menjualnya pada harga paling mahal. Sudah tentu pulangannya sangat berbaloi.

Faedah #5: Anda akan mengetahui bahawa
dengan membuat gadaian emas, kita sebenarnya boleh buat keuntungan tinggi dengan gadaian yang dibuat! Selepas ini, Anda tidak akan rugi lagi
apabila menggadai emas.

Faedah #6: Anda akan belajar membezakan emas yang berkualiti (99.9%emas) dengan yang kurang berkualiti (50% emas). Dan selepas ini,Anda dan ahli keluarga Anda tidak akan tertipu lagi dengan tokey – tokey kedai emas/pajak gadai yang sering mengambil kesempatan di atas kejahilan kita.

Adakah Anda terkejut dengan faedah-faedah yang dibongkarkan ini? Anda akan dapat banyak lagi kelebihan tambahan yang belum dinyatakan dalam email ini. Sebenarnya banyak lagi kelebihan yang bakal anda perolehi nanti.

Sila dapatkan sekarang sebelum habis!

21000 Total Views 4 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)