Assalamualaikum!, haa jawab jgn tak jawab.. 🙂

Mungkin takde apa nak post tentang bisnes kali ni, namun saya nak kongsikan pengalaman saya bersama bowling ni. Mula-mula memang tak nak la nak main, segan2 silu takut2 masuk longkang je campak..Tapi, apa kan daya, dah alang-alang masih muda remaja ni tak salah kot nak mencuba sesuatu.. Itulah al-kisahnya..

Sejak berkecimpung dengan bowling ni makin lama makin ketagih la pulak.. Sehinggakan jadi tabiat dan amalan mingguan.. Pernah la satu ketika dulu. Skrg dah tak ketagih sangat dah.. Slow-slow cuba tinggalkan, kalau nak main pun, sekali sekala, ader la time dia kan?

So, bercerita tentang bowling ni, nak dijadikan kenangan ader la sesekali leh score, so nak tunjuk sikit la antara markah-markah yang biasa saya dapat.. haha..

bowl2

haa..ni score 181, banyak tak?? ni main tangan kiri je, yang ni pulak pakai kaki je..

bowl

hehe, 🙂 best3!! dapat 190, sayangla sikit je lagi nak score 200.. Namun kira ok la kan, budak baru kenal apa itu bola bowlingg..

So, ade sape2 nak main ajak saya ok.. Ade Beran??

3207 Total Views 4 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)