Mungkin anda masih terkial-kial nak pasang iklan di Facebook Ads atau di Google Adwords? Atau pun mungkin anda dah rasa penat keluar kos iklan yang agak mahal di Google Adwords atau di Facebook Ads?

Atau pun, anda tak tahu menahu nak pasang memasang iklan?

Kalau tak pasang iklan, bagaimana nak dapat pelawat ke website anda? Takde pelawat datang, siapa nak jenguk apa bisnes yang anda sedang jalankan? No Prespect = No Potential Customer = CIMFIRM Takde Income!

Betul tak?

Saya ada cuba-cuba belajar teknik baru untuk mempromosikan laman web dengan teknik ________ dan hasilnya memang puas hati. Cuma, masalahnya sekarang ni pelawat taknak putus2 pulak singgah sampai dah takda benda nak dipromosikan. So, saya rasa why not buat offer letakkan iklan website anda? dan saya cuma ambil upah pemasangan saja.

Senang cerita macam ni, saya offer 1000 pelawat dari malaysia dengan bayaran RM30 saja. Senang cakap, 1 pelawat datang ke website / landing page anda, kos anda hanya 3 sen. Berbeza dengan iklan di Google Adwords yang kebiasaannya 15sen ke 70sen untuk 1 pelawat.

Mungkin servis saya ini dapat membantu untuk mereka yang baru bermula dan nak pelawat segera bertubi-tubi ke website anda.

Modus operandi:

  1. Anda perlu memastikan, ada kekosongan. Sila hantar mesej PM di FB saya (http://fb.com/nasoha)
  2. Setelah disahkan ada kekosongan, anda perlu bank in RM30.
  3. SMS kan alamat website yang ingin dipromosikan.
  4. Anda terima pelawat anggran 50-150 pelawat setiap hari sehingga jumlah 1000 pelawat.
  5. Report statistik selepas tamat campain akan diberikan kepada anda.

Pastikan website anda ada borang “opt-in” untuk menangkap maklumat data pelawat supaya anda boleh buat follow up kepada mereka.

Ada bukti ke?

Sure! mestilah ada kann.. salah seorang pelanggan saya minggu lepas, saya tunjukkan screen shoot statistik pelawat. Beliau baru pasang 1 minggu dapat lebih 500 pelawat. Baki lagi 500 pelawat akan diterima minggu ini.

4005 Total Views 4 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)