Facebook

FB Fan Pages Untuk DIJUAL MURAH!

Sejak akhir-akhir ini saya sudah tidak lagi menjalankan servis naikkan atau tingkatkan likes di fanpages. Mungkin kerana kekangan masa dan juga ‘syarat’ FB yang baru menyukarkan saya untuk buat servis likes ini. Servis tetap boleh dijalankan dengan teknik baru, namun ianya memakan masa yang agak lama untuk capai target likes yang diminta oleh pelanggan.

 

Jika saya buat terlalu cepat pula siap, risikonya pada customer yang mana fanpage akan dibanned atau unpublished! Jadi, saya tidak mahu ambil sebarang risiko. 🙂

 

Dan kini, saya semakin kurang aktif untuk bergiat dalam urusan Fanpages. Saya lebih fokus pada software Robot FB yang saya jual sistem ini. Dimana, robot fb ini tugasnya menghantar post iklan dalam setiap groups yang kita sertai mengikut jadual.. Anda mahukan software ini..? Boleh komen dibawah dan pastikan anda isikan ruangan email.

UPDATE: HARAP MAAF, JUALAN TELAH DITUTUP!
Klik Sini Untuk Baca Selajutnya

Incoming search terms keywords:

  • fb page untuk dijual (3)
  • harga page 100k (2)
  • harga fan page facebook (1)

Tutorial: Cara Tutup FB Notify Pop-Up di Wall FB Kita.

Entri ini dibuat sekadar untuk berkongsi kepada mereka yang sangat memerlukannya. Walaupun daripada anda sendiri lebih expert tentang hal ini, janganlah kita abaikan mereka yang sangat-sangat perlukan tutorial sebegini.

Sebab terkejut! ada lagi yang masih membiarkannya FB Notify Pop-up yang tidak diperlukannya. Terutama iklan-iklan dari groups, jemputan games, tag apps birthday, dan macam-macam lagi..

Ker korang masih blur apa ke bendannya FB Notify Pop-up ni?

Bila anda ada notify kat FB, maka anda akan dapat Pop-Up seperti ini:

Ada beza kan? satu jenis yang kat atas tu, keluar notify warna merah. dan satu lagi kat penjuru bawah kiri dengan cara Pop-Up.

Klik Sini Untuk Baca Selajutnya