Pay Per Lead

Pay Per Lead datang Lagi

Hohoho..selamat hari-hari semua..

Straight to the point lah..tanak mengarut2.. nanti ade orang ‘panas’ lak..hehe. Aspirasi Cyber sekali lagi telah melancarkan satu Program Pay Per Lead Landing Page & Grafik beserta MRR secara percuma!

Antara kandungannya ialah sistem Landing Page, Surat Jualan, Grafik dan E-cover yang menarik berserta Master Resale Rights & seterusnya menjimatkan masa membina sesebuah Minisite dan Landing Page.

Jangan lupa untuk download pakej PERCUMA ini dengan klik sini.

=============================================

Sebarkan Pakej MRR ini kepada rakan-rakan anda dan mula menjana wang! setiap yang download dari link referal anda akan dibayar sebanyak RM1.00 antara program PPL yang termahal di Malaysia! Biasa orang bagi 25sen je tak pun paling mahal 50 sen..

Anda boleh terus mendaftar di link ini. Tapi sebelum daftar tu, pastikan anda download dulu Pakej Hebat ini secara percuma di sini. Benda orang bagi free, so kita kena cepat-cepatla amik.. kalau tak orang kebas susah gak nanti.

Sekian,

p/s: mahukan exchange link? sila email ke putera@nasoha.com

Bayaran PPL Rahsia Trafik Video Marketing

Salam sejahtera semua pembaca..

Memang lama saya tak tumpukan mengupdate blog nih..Maklumlah tgh sibuk dengan Exam.. Paper semua killer tu.. Alhamdulillah, baru je selesai paper terakhir tengah hari tadi. Paper ape? huhu.. nak kena bg tau jugak ke? err.. nama subjek “Pemproses Mikro dan Isyarat Lanjutan” hehe.. Memang tak boleh jawab dah, punya la struggle studi past years questions, tapi kuar soalan lain daa… Takpe2 kita lupakan terus. Lepas je abis exam, terus nak update blog ni.. :)

Post kali ini saya ingin memberi tahu anda semua tentang bayaran program Pay Per Lead Rahsia Trafik Video Marketing. Ingat tak dulu saya ada promosi PPL nih? Dan kini apa yang dijanjikan telah pun saya terima. Saya dimaklumkan, Kempen PPL ni dah tamat seperti tercatat dalam blog Aspirasi Cyber. Alhamdulillah saya berjaya mendapat sebanyak 48 leads dan menduduki tempat ke-6 betul2 atas titan dan bukti seperti berikut:

Atau sekiranya anda ingin melihat senarai penuh pembayaran, sila terus pergi ke blog Aspirasi Cyber.

Pada saya, Program Pay Per Lead masih lagi relevan untuk semua yang ingin mencari duit tambahan. Walaupun tak banyak, namun niali yang saya terima ini bolehla lepas makan KFC atau McD atau pon yang saya suka Big Apple Donuts (kotak besar) hehe :) . Lagipun, bukanlah terlalu banyak masa untuk promote PPl ni, just hantar ke mailing list dan juga letak banner promosi di blog kita. Agak mudah la jugak. Saya difahamkan Aspirasi Cyber akan melancarkan lagi satu Pay Per Lead beliau. Dengar-dengar antara harga yang termahal buat PPL di Malaysia. Nantikan post saya akan datang.

Pastikan anda tidak lewat membaca post saya yang terkini. Oleh itu, jangan lupa “subscribe di sini”

Salam Pay Per Lead :)