promosi facebook

Testimoni: Servis Tambah Like Fanpage Berkualiti Berbaloi!

Walaupun sibuk dengan pelbagai karier diluar sana, namun bisnes online tetap berjalan. Mungkin tak sempat nak full time mengadap facebook dan update blog, tapi waktu malam tetap ada untuk jenguk-jenguk dunia online ni.

Satu malam, saya terima banyak WhatsApps dari nombor yang tidak dikenali dan bertanyakan tentang servis tambah like di fanpage. Saya layan seperti biasa. Bg offer & diskaun sikit, dan terus close!

Sampai pada satu tahap, tempahan saya SOLD OUT! terkejut saya..
Belum pernah lagi saya jalankan servis like fanpage ni sampai tak cukup slot… Alhamdulillah..

Sekali saya buat tinjauan, rupanya ramai orang sedang Google tentang servis tambah like fanpage ini. Dan tidak semena-mena, terpapar blog saya di muka pertama ranking google. Ada juga yang dapat kedudukan No#1 dan duduk paaling atas. Siap keluar muka saya… hehehe.. wat malu je..

seo-google-servis-like

Best kan kalau blog kita disenaraikan oleh Google? Pulak tu dapat duduk atas dan ada muka saya… Inilah dinamakan SEO. Iaitu satu teknik kita menawan hati Google.

 

Saya kongsikan sedikit cara saya mengorat Puan Google:

  • 1# buat blog kalau boleh ada nama yg dot com
  • 2# rajin2 update post sendiri (bkn copy paste). post 150 patah perkataan atau lebih
  • 3# pastikan blog tidak terlalu rojak sgt, campur aduk. sikit2 boley la..
  • 4# bold kan perkataan yg anda nk jadikan keyword di ejen carian
  • 5# buat kategori yg berkaitan
  • 6# gunakan fungsi tags
  • 7# mskkan gmbar setiap post, namekn gmbr terlebih dulu dgn keyword.
  • 8# tungguuu… 1thn, 2thn, 5thn.. dan istiqomah utk update blog

## ramai nak cepat masuk dlm Google, step 1# sampai 7# semua org blh buat, tp step ke 8# ramai tak sanggupp… hihi.. senang je, bila blog kita sudah dimakan usia (sudah tua), bila anda post artikel baru, google akan sng senaraikan post anda. Sbb google pun belajar istilah ” yang tua dihormati, yg muda dikasihi..”

blog sy sudah 6thn.. baru nk msk tadika!

 

Testimoni Servis Tambah Like di Fanpage Berkualiti

kembali kepada topik asal… setelah saya mendapat customer dari google, saya akan terangkan dahulu apa sebenarnya servis like ni. Saya tekankan, like adalah original, real people, aktif user FB dan paling penting rakyat malaysia dengan 99% orang melayu.

memang ada kat luar sana servis like yang murah. Tapi, hati-hati sikit lah mungkin hasilnya bukan dari manusia sebenar atau ada juga yang real people aktif user FB TETAPI bukan dari malaysia, cakap melayu pun tergagau-gagau. Memang likes banyak, nnti anda update post fanpage nak promote, dah diorang tak faham bahasa. Risiko likes menurun sangat tinggi….

Saya tidak menjanjikan sales, tetapi saya janjikan jumlah likes yang diterima. Kalau order 1000 likes, sudah tentu lebih dari 1000 likes akan saya hantar.

 

Selebihnya, anda sendiri perlu kreatif untuk tackle likers page anda. Saya bagi tips:

  • Rajin-rajin update (pagi, tgh hari, ptg, malam, awal pagi)
  •  ini kerana setiap post anda, hanya 10-15% sahaja yang akan nampak. Bukan semua.. Undang2 FB dah memang macam tu. Kalau ada 1000 like, mgkin 100-150 orang saja yang lihat. Sebab itulah kita kena post banyak kali. Mungkin waktu pagi 150 orang dah nampak, dan waktu ptg post lg, 150 orang yang lain pula yang nampak. Begitulah waktu lain.. Sebab pengguna FB akan online waktu2 tertentu..
  •  kalau nak bagi lebih ramai nampak, FB dah ada button “boost post”. anda kena bayar di FB 🙂
  •  atau, nak lagi banyak nampak, like kena banyak lah. kalau ada 10,000 like, 10%-15% dapatlah 1000 orang yg nampak.
  •  PENTING: setiap kali post yg anda post, jangan ulang benda yang sama! kalau and memang jual 1 barang je, kena kreatif, walaupun produk sama,tapi ayat dan gambar post tu kena berubah2.
  •  Dan… jangan lupa selitkan post selain dari promosi. seperti ajak bg idea, tazkirah, kisah lawak, teka-teki, ucapan selamat pagi dan malam, dan lain2 untuk meningkatkan TAT supaya ramai yang suka, like, komen dan share.. takde lah like anda akan menurun, malah akan bertambah2 sebab kuasa viral…

 

Sebagai bukti, ada customer saya yang yang ikut peraturan, dan saya dapat respon sales beliau amat menggalakkan.

Pada mulanya like di fanpage nya hanya 100 likes sahaja. Dan sekarang sudah beribu-ribu lemon.. 🙂

Ini bukti dari beliau:

servis-tambah-like-fanpage-facebook-berkualiti

 

Anda pun nak melanggan servis likes?

Nak berapa banyak..?? 1000, 3000, 5000, 10000 atau 20000 likes?

Boleh terus PM saya di Facebook << pastikan klik “subscribe”. nanti sy bukak offer, anda dapat tahu awal….

servis-like-fanpage

Pre Launch Ebook Pakar Promosi

Salam sejahtera dan salam hormat buat pembaca blog nasoha. Sesuatu yang baru akan muncul tidak lama lagi. Hasil pengalaman 5 tahun dalam industri perniagaan internet ni, saya akan berkongsi dengan anda teknik-teknik yang hebat dalam mempromosikan sesuatu bisnes atau mempromosikan sesuatau laman web jualan.

Ianya gabungan teknik lama yang masih relevan dan juga teknik fresh terkini untuk tahun 2011. Ada teknik-teknik terkini yang belum pun digunakan oleh usahawan internet di malaysia.

Kerana apa..?

Ianya dalah teknik rekaan cipta saya sendiri.. 🙂

Semua orang tahu, nak sukses dalam perniagaan internet kita kena pandai tarik traffik atau pelawat ke laman web jualan kita. Atau kata lainnya, kena promosi. namun, bagi mereka yang punyai modal, tiada masalah dalam bab ini, kita boleh pasang iklan sana-sini.

Tapi,

Pengiklanan hanya memberikan pelawat sekiranya kita sentiasa bayar iklan. Kalau kita stop iklan kita, adakah pelawat still datang? sudah tentu tidak! Dengan teknik promosi percuma, sebenarnya kita memikirkan pelawat dimasa akan datang dan berterusan.

pada permulaannya, mungkin hanya 5 pelawat sehari, kemudian 50 pelawat sehari, 500 pelawat, dan tidak mustahil sehingga 5000 pelawat sehari tanpa perlu bayar iklan. perkara ini berlaku dalam pengalaman saya.

Saya sedia berkongsi dengan anda teknik-teknik yang telah saya gunakan sebagai “secret weapon” saya ketika promosi produk di internet. Setiap kali “launch” sesuatu produk, tidak menghampakan saya..

maka, saya bersedia untuk dedahkan kepada anda koleksi ilmu pemasaran saya dan saya bukukan dalam Ebook yang bertajuk.. “Pakar Promosi”

namun, belum dilancarkan lagi. Tunggu masa yang sesuai. Tetapi, sebelum itu, saya ingin berikan hadiah bersempena “Pre Launch Pakar Promosi” ini. Saya berikan satu Ebook setebal 30 muka surat yang padat dengan panduan step-by-step tentang cara download senarai database rakan di facebook.

Saya berikan ianya PERCUMA..!!

Jom dapatkan sekarang… Sila ke http://www.PakarPromosi.com/teknikfb