Maaf…. Maaf… dan Maaf…!!! Awal-awal lagi saya terpaksa ungkapkan setuja kemaafan sebab ada yang tak puas hati dan jelez sebab tak dapat lahir di bulan Julai.. 😀

Tahun 2011 ini banyak membuka minda dan minat saya suka menyelidik, kenapa ramai jugak kenalan saya yang saya rasakan hebat, dan juga mereka yang popular, mereka yang saya kagum, kebanyakan mereka dilahirkan pada bulan Julai..

Semua ini hanya takdir Tuhan. Saya tidak pernah merancang untuk dilahirkan pada bulan julai. Tetapi, inilah hakikat yang patut diterima dengan penuh terbuka dan gembira. Syukur sangat bila ada keunikan sikit di bulan Julai. Kenapa?

Ok, macam ni jelah.. Kajian saya bermula dari keluarga saya sendiri.. Saya dilahirkan 5 Julai, Kakak saya (Siti Alifah), 20 Julai, dan juga bapa saya 28 Julai. Setiap seorang daripada kami, ada pengaruh masing2 dan juga popular dengan ciri-ciri masing2… hihi.. (betul apa..!)

dari family saya, sy taknak mengulas panjang..  Saya dah cukup kagum dengan Kakak saya dan juga abah saya.. 🙂 Tapi, saya masih belum kagum lagi dengan diri sendiri.. 🙁 Mungkin lepas sy siapkan post artikel ni, sy lebih kagum dengan diri sendiri kot.. Jom kita bongkarkan..

Orang yang lahir sama dengan saya (5 Julai) adalah Ketua Pasukan Harimau Malaya iaitu Safiq Rahim. kenal kan..?

Time lawan liverpool, friendly match 16 julai 2011, beliau ada sumbat satu gol time freekick.. memang cantik!!

beliau juga adalah Rakyat Malaysia pertama yang menjulang trophy AFF Suzuki Cup 2010.

Jadi, kat sini mungkin dapat dirumuskan, beliau memiliki ciri keunikan dan kejayaan.. satu keyword penting adalah.. “Glamour”.. hihi..

Klik Sini Untuk Baca Selajutnya

Incoming search terms keywords:

  • lahir bulan julai (95)
  • artis lahir bulan julai (89)
  • bulan julai (77)
  • rahsia tarikh lahir bulan julai (70)
  • artis yang lahir bulan julai (57)
  • artis malaysia lahir bulan julai (55)
  • kelebihan lahir bulan julai (52)
  • rahsia lahir bulan julai (44)
  • rahsia bulan julai (39)
  • rahsia bulan kelahiran julai (38)