Full Artikel: http://nasoha.com/index.php/majlis-konvokesyen-um-2009/

=========================================================

Dah lama sebenarnya nak post topik ni, namun masih belum berkesempatan. Maybe tunggu masa yang sesuai. Maklumlah, satu peristiwa penting dan bersejarah dalam hidup saya.

Alhamdulillah, selepas penat berhempas pulas belajar selama 4 tahun dalam kos engineering UM , akhirnya dapat jugak degree ni ye. Tapi satu degree yang belum pernah ditayangkan kepada mana2 interviewer..hehe. Rasanya dari kecik dulu dah mula belajar dan belajar pastu exam, exam, exam! Letih jugak.. Sebagai kenangan waktu pembelajaran, sy nak citer sikit kronologi pendidikan saya:

1993 – 1994 : Sek. Ren. Keb. Sg Binjai, Meru, Klang.

1995 – 1998 : Sek. Ren. Keb. Meru, Klang.

1993 – 1998 : Sek. Ren. Agama Pekan Meru, Klang.

1999-2001 : Sek. Agama Men. Hisamuddin Sg Berteh, Klang.

2002-2003 : Sek. Agama Men. Tinggi Hisamuddin Kg Jawa, Klang.

2004 – 2005 : Pusat Asasi Sains UM, KL

2005 – 2009 : Fakulti Kejuruteraan, Universiti Malaya, KL

2009 – present : University of Vemma Asia.

Wahh..lebih 16 tahun belajar.. satu tempoh yang agak panjang sgt.. lama tu.. Namun, kini tak perlu risau lagi, kerana sudah graduate!

Banyak kenangan masa sekolah dulu, masa di universiti lagi banyak kenangan. Kenangan bersama si dia takkan ku lupakan. Kenangan manis pahit masam dan masin. Macam-macamlah…

Klik Sini Untuk Baca Selajutnya

Incoming search terms keywords:

  • nasoha (51)
  • oumkonvo13 (37)