Hai… post ini mungkin ringkas saja.. Saya ingin menunjukkan kepada anda suatu bukti saya berjaya meningkatkan jumlah pelawat dalam masa kurang 8 jam sahaja..! Malah, ketika saya memulakan ujikaji ini, saya lakukan pada hari cuti, iaitu hari sabtu. Yang mana kalau weekend sudah tentu tak ramai yang online.

Hasilnya, peningkatan pelawat secara mendadak bertubi-tubi masuk ke salah satu website saya. Saya jalankan ujikaji ini pada hari sabtu 22 Oktober 2011 jam 4.00ptg. Maksudnya, walaupun sudah petang, pelawat pada waktu malam masih ramai yang masuk!

Jom lihat graf peningkatan salah satu website saya:

Nampak kan? pada 22 Oktober 2011…

So, ini adalah gabungan cara advance yang memerlukan sedikit teknikal. Dan saya namakan sebgai “Facebook LIVE Blaster”.. Ianya agak rumit sedikit untuk saya berikan panduan dalam bentuk E-Book, tetapi, saya ada special deal, untuk pembaca blog saya, saya ingin berikan modul ini dalam bentuk Personal Coaching..

Memang dah ramai tanya saya bila nak mula buat Personal Coaching? So, mungkin dengan modul ini sebagai permulaan untuk Personal Coaching saya.

FACEBOOK LIVE BLASTER – PERSONAL COACHING (FLB-PC)

Wow! Nama FLB tu.. Tapi bukan FLB Pro lah.. Namun, memang luar biasa! Apa syarat UTAMA untuk anda sertai FLB-PC ini bersama saya?

  1. Memiliki akaun Facebook yang telah berusia lebih 1 tahun, atau friends anda melebihi 500 rakan.
  2. Memiliki akaun Facebook ke-2 (baru dan tiada rakan pun takpe)
  3. Pandai menggunakan Microsoft Excel.

Syarat Tambahan (jika ada):

  1. Ada FanPage, tak kisah FanPage berkenaan apa.
  2. Ada blog sendiri (blogspot/wordpress)

Ini sahaja syarat asas yang diperlukan, anda sudah LAYAK membina sistem Facebook LIVE Blaster.. Jom tambahkan ILMU baru ini yang masih FRESH di pasaran..

  • Personal Coahing akan diadakan di SS7 Shah Alam (weekdays sahaja) selama 3 Jam.
  • Sesi Pagi: 10.00am-1.00pm
  • Sesi Petang: 2.00pm-5.00pm
  • Yuran dikenakan Hanya RM60 Sahaja..!
  • TERHAD hanya 3 Orang sahaja dalam satu sesi.
  • Sebarang UPDATE, akan diberitahu diruangan komen dibawah. Sila subscribe pada komen.

Berminat? Sila hubungi saya di http://facebook.com/nasoha (tinggalkan message)

Atau, anda boleh tinggalkan email anda di ruangan komen dibawah:

3599 Total Views 6 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)