Wow…!! Tajuk yang sungguh gempak… bukan main-main punye bro!

Sejak kebelakangan ini memang saya agak sibuk sedikit kerana banyak urusan perkahwinan. Dah mula jinakkan diri sebagai “Wedding Decorator” atas minat yang mendalam. Sebagai hobi apabila dah bosan mengadap laptop untuk buat bisnes online.

So… saya akan update kemudian koleksi pelamin, wedding garden, dan juga photo-booth perkahwinan yang saya sendiri buat bersama wife saya.

Dalam kesibukan ini, dalam tidak sedar, teknik Senjata Rahsia Facebook Sniper Grey Hat saya cukup menjadi. Bagi mereka yang selalu layan status FB saya, memang ada saya berguru dengan seorang pakar FB dari negara luar. Kalau nak berguru dengan beliau ni, 2 jam skype sahaja dah mencecah 600USD!

But….. pelaburan terbaik adalah memang melaburkan pada diri sendiri. Tak lain tak bukan, tingkatkan ilmu didada kan?

Saya hanya setup akaun Facebook Sniper ini cuma sekali sahaja. Dalam masa 15 minit. Bagi mereka yang kurang mahir IT, dianggarkan dalam 30 minit ke 40minit. Selepas itu….. FREEDOM! Goyang kaki…

Betul… Serius..! memang tak percaya. Kuasa Sniper memang betul-betul menjadi. Memanglah kita dok goyang kaki untuk terima pelawat bertubi-tubi… tetapi, website kita / landing page kenalah POWER! barulah ada sales, dari situ dapat income dari internet.

Nah saya tunjukkan screen shot pelawat ke salah satu blogspot saya, biasa2 jer dalam 300 pelawat sehari.. tetapi sekarang, dah mencecah 3000 pelawat sehari…

Tengok pelawat saya semalam 19 Disember 2011 mencecah 3587 dengan pelawat baru sebanyak 1410.

Bukan sekadar pelawat meningkat, tetapi, apa yang BEST adalah meningkat secara KONSISTEN! bukannya naik mendadak dalam sehari dua, esok2 dah jatuh merudum…

Teknik Sniper Facebook Grey Hat ini belum saya dedahkan kepada sesiapa lagi. Kerana, saya nak balun test run dulu betul-betul. Jika memberikan hasil, baru akan saya kongsikan.

Hakikatnya, kini, cukup memberikan kepuasan kepada saya. Bukan sahaja pelawat bertambah, tetapi Facebook Fan Page juga meningkat jumlah LIKE melebihi 1000 like dalam sebulan TANPA BUAT APA-APA!!

Kalau nak tahu info teknik ini ketika dilancarkan nanti, anda WAJIB memiliki dahulu Pakej Pakar Promosi. Kerana ILMU asas akan diajarkan dalam modul ini.

danĀ  HANYA peserta/pembeli pakej ini sahaja akan mendapat INFO tentang Sniper FB ini.

dapatkan sekarang di link: http://www.pakarpromosi.com/hop.php?ref=index

1804 Total Views 4 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)