Anda TIADA BLACKBERRY? tetapi nak jugak wall Facebook anda tulis “via BlackBerry”.. Nampak stylo kan? Mudah saja. Saya akan kongsikan tips hebat pada kali ini.

Nak tak wall status di Facebook anda seperti ini:

YA, tidak perlu BlackBerry pun boleh. CARANYA:

Sila ke http://nasoha.com/fb dan akan terpapar page ini.

Anda boleh terus update status anda disini. Apa yang seronoknya, dibahagian “friends”, anda akan dapat status update dari rakan-rakan FB anda pada waktu ini. Ini memudahkan anda “like” dan “komen” secepat yang mungkin selepas rakan anda update status mereka. Seronok bukan bila menjadi org pertama “like” atau komen..

Dan juga kelebihan lain adalah, page ini adalah untuk Wall Status sahaja. Ianya simple, dan laju..tak bersepah dengan benda macam2 di profile kita. Ianya HANYA STATUS. dan kita boleh FOKUS pada Wall Status sahaja.. =)

Penggunaan cara ini sangat simple, ala “iPad” punya Facebook pun ada.. cepat dan mudah! Jimat masa kita untuk fokus layan Facebook.

Sekian dulu untuk tips ringkas kali ini.. =)

NOTA: Jika anda ahli vemma, dan mahukan Wall Status ada dipaparkan “via BlackBerry for VeMMA” sila ke http://nasoha.com/vemmamalaysia

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me
684 Total Views 2 Views Today

Incoming search terms keywords:

  • cara nak update status di fb via blackberry (1)
  • komen status via blackberry (1)
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............