Demam piala dunia semakin memuncak. walaupun ketika post ini dibuat, piala dunia telah pun seminggu berlalu. Ramai yang agak hampa bila pasukan kesayangan mereka mula menunjukkan prestasi yang kurang memberangsangkan.

TETAPI, saya sediakan Jadual lengkap beserta cara pengiraan carta secara automatik. Software world cup ini sebenarnya ada kaitannya dengan bisnes internet. Kerana ianya akan memberikan traffik atau pelawat secara percuma! Ramai diluar sana yang tercari-cari teknik mempromosikan perniagaan mereka dengan ‘zero’ modal. Dan, dengan mengmbil kesempatan keatas kehadiran Piala Dunia di Afrika Selatan ini, kita boleh mendapatkan pelawat secara percuma.

Anda nak tahu bagaimana saya lakukan?

Caranya mudah saja. Saya memberikan informasi percuma dalam bentuk exel. Dan, di dalam informasi tentang Piala Dunia 2010 ( world cup south africa 2010) saya ada selitkan beberapa iklan banner.

Jadi, jom dapatkan sekarang: Software World Cup 2010.

2500 Total Views 2 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)