Salam sejahtera dan salam hormat buat pembaca blog nasoha. Sesuatu yang baru akan muncul tidak lama lagi. Hasil pengalaman 5 tahun dalam industri perniagaan internet ni, saya akan berkongsi dengan anda teknik-teknik yang hebat dalam mempromosikan sesuatu bisnes atau mempromosikan sesuatau laman web jualan.

Ianya gabungan teknik lama yang masih relevan dan juga teknik fresh terkini untuk tahun 2011. Ada teknik-teknik terkini yang belum pun digunakan oleh usahawan internet di malaysia.

Kerana apa..?

Ianya dalah teknik rekaan cipta saya sendiri.. 🙂

Semua orang tahu, nak sukses dalam perniagaan internet kita kena pandai tarik traffik atau pelawat ke laman web jualan kita. Atau kata lainnya, kena promosi. namun, bagi mereka yang punyai modal, tiada masalah dalam bab ini, kita boleh pasang iklan sana-sini.

Tapi,

Pengiklanan hanya memberikan pelawat sekiranya kita sentiasa bayar iklan. Kalau kita stop iklan kita, adakah pelawat still datang? sudah tentu tidak! Dengan teknik promosi percuma, sebenarnya kita memikirkan pelawat dimasa akan datang dan berterusan.

pada permulaannya, mungkin hanya 5 pelawat sehari, kemudian 50 pelawat sehari, 500 pelawat, dan tidak mustahil sehingga 5000 pelawat sehari tanpa perlu bayar iklan. perkara ini berlaku dalam pengalaman saya.

Saya sedia berkongsi dengan anda teknik-teknik yang telah saya gunakan sebagai “secret weapon” saya ketika promosi produk di internet. Setiap kali “launch” sesuatu produk, tidak menghampakan saya..

maka, saya bersedia untuk dedahkan kepada anda koleksi ilmu pemasaran saya dan saya bukukan dalam Ebook yang bertajuk.. “Pakar Promosi”

namun, belum dilancarkan lagi. Tunggu masa yang sesuai. Tetapi, sebelum itu, saya ingin berikan hadiah bersempena “Pre Launch Pakar Promosi” ini. Saya berikan satu Ebook setebal 30 muka surat yang padat dengan panduan step-by-step tentang cara download senarai database rakan di facebook.

Saya berikan ianya PERCUMA..!!

UPDATE: TAWARAN TELAH DITUTUP (harap maklum)

 

9513 Total Views 2 Views Today
Suka Dengan Artikel ni? Jom klik button "SHARE"............
The following two tabs change content below.

nasoha

Blogger at Profile
Menjalankan perniagaan internet sepenuh masa termasuk penulis blog. Sambilan dalam bidang Wedding Decorator untuk menyalurkan idea yang kreatif. About Me Follow Me

Latest posts by nasoha (see all)